Jeg har valgt å skille meg fra min gode gamle Tempo grunnet beskjedent bruk og leter derfor etter noen som vil ta over stafettpinnen.

Dette er en god gammel moppe som ikke har sviktet meg så langt de få turene jeg har hatt med den. Den har blitt brukt til litt jobbpendling, men stort sett blir den stående i garasjen. Disse er jo lagd for å brukes, så derfor vil jeg selge den.

Den er i god teknisk stand

Teknisk så fungerer alt som det skal. Motor og girkasse var i følge forrige eier nyoverhalt i 2016. Den fikk nye dempere i 2017 og salen er også ganske ny. Den starter på første tråkk og den er 100% orginal.

Noen førsteinntrykk som fersk Tempo Corvette 380 eier

Dette er en 1971 modell Tempo 380. (Det står 1972 i vognkortet, men det er en overligger) Litt patina har det blitt, men jeg tror ikke det er verre enn at man får pusset bort det værste. Det er uansett snakk om det kosmetiske. 

Den gjør rundt 50km/t på flatmark uten motvind og med litt nedlegg og en dråpe hjemlengsel. Ikke akkurat en fart som skremmer noen, men du store så mye oppmerksomhet jeg har fått på de få turene jeg har hatt.

Litt fakta om moppa

Årsmodell:

1972

Vekt:

60KG

Effekt:

2 HK

Årsmodell:

4

Slagvolum:

47ccm

Reg.nr:

JC3584

Har du spørsmål så legg igjen en kommentar under, eller kontakt meg via finn.no.