Årets første tur til Høk

I dag ble temperaturen såpass at jeg tok en liten svingom til Høk for årets første kaffekopp der.

I dag ble temperaturen såpass at jeg tok en liten svingom til Høk for årets første kaffekopp der.

Satt hjemme og telte på knappene, men bestemte meg for å ta meg en liten kjøretur i dag. Jeg synes en tur innom Høk hørtes ut som en god ide og da bar det av gårde. Møtte også et par KTM 690 Duke’s langs veien og vel fremme på Høk så var det enda en MC’er som satt og tok seg en kaffekopp som jeg slo av en prat med.

Etter en liten halvtime med juging så begynte det å bli kjølig og da bestemte jeg meg for å kjøre hjemover igjen. Utrolig deilig å kjøre MC igjen, selv om det var litt små kjølig. Merker jeg også er glad for at jeg har varmeholker. Alt i alt en fin liten svipptur.