På turen fra Trondheim til Molde hadde jeg ikke helt værgudene på min side for å si det pent. Stikkordet er regn, regn og atter regn…

Turen fra Trondheim til Molde var litt av en prøvelse. Det startet med overskyet men opphold og tørre veier. Jeg visste at jeg kom til å treffe en og annen byge i følge Yr.no, men at jeg skulle treffe alle bygene omtrent på midten var ikke helt etter planen.

Det startet bra…

Det startet bra. Motorsykkelen ble salet opp, tredde på meg utstyret samt regndressen, slo på GPS’en og aktiverte bluetooth på Scala Rider’en og kjørte av gårde. Gleden varte ikke lenge for etter ca. en mil så begynte det å regne.

Fra Trondheim til Molde - Regn, regn og atter regn!
Her venter jeg på fergen som går til Flakk og 20 minutter etter dette bildet ble tatt så datt himmelen ned…

Det var hele tiden en gløtt å skimte på himmelen og solen skinne noen ganger i horisonten, men veiene svingte meg inn under hver eneste regnsky som fantes. Den eneste variasjonen jeg fikk var litt forskjellig intensitet i bygene som kom.

Jeg tror vår skaper viste sin vrede over meg på hele turen, for dagene i forveien hadde det blitt nevnt noen ukvemsord i samband med ØL smakingen. Jeg er ikke spesielt overtroisk, men det må innrømme at jeg begynte og revurdere akkurat det…

Fint vær i sikte… men nei…

Like før Tingvoll så det ut til at jeg skulle treffe på litt opphold og faktisk litt sol også. Men dama på GPS’en fortalte meg at jeg skulle svinge til venstre og det styrte meg rett inn i neste regnbyge. Skyene var så mørke at jeg nesten vurderte og stoppe til tider.

Veiene var våte og visiret var vått og skitten fra trafikken forran gjorde ikke akkurat sikten bedre. Kaldt var det også. Skikkelig drittvær av dimensjoner! Jeg tenkte litt på hvor heldig jeg var som i følge avisene sier at jeg bor i Norges mest attraktive by, Fredrikstad.

Ikke mange bilder…

Det ble ikke knipset mange bilder fra denne turen. Det ble tatt et bilde på fergekaien like etter avreise og et bilde fra verandaen til mitt søskenbarn i Molde like etter ankomst. Det fristet rett og slett ikke å stoppe i det hele tatt. Jeg ville bare få turen unnagjort.

Fra Trondheim til Molde - Regn, regn og atter regn!
Bilde tatt fra verandaen til mitt søskenbarn like etter ankomst…

Håp i sikte…

Værmeldingene sier at det finnes håp for litt finvær i helgen. Vertfall fredag og lørdag, og da skal jeg sannelig se om jeg får tatt meg en liten kjøretur i nærområdet og kikke meg litt rundt. Men skepsisen sitter dypt…

Kommenter gjerne innlegget i kommentarfeltet under.