Triumph Bonneville Bobber T120

Jeg merker at jeg faktisk savner en cruiser enkelte ganger og selv om det ikke blir noe sykkelkjøp i år, så må jeg si jeg er litt svak for den nye Triumph Bonneville Bobber T120

Jeg merker at jeg faktisk savner en cruiser enkelte ganger og selv om det ikke blir noe sykkelkjøp i år, så må jeg si jeg er litt svak for den nye Triumph Bonneville Bobber T120

Jeg startet min MC karriere på en Cruiser. Nærmere sagt en 2012 modell Yamaha XVS1300. Etter denne fikk jeg trangen til å prøve noe nytt og konverterte derfor til Streetfighter segmentet og endte først opp med en Triumph Street Triple R.

En knakande flott sykkel på alle områder, men så fikk jeg nok kubikksyken og da ble neste stopp en BMW S1000R. Dette er vel noe av det råeste man kan kjøre i Street Fighter klassen i dag og også denne har innfridd så det holder når det kommer til kjøreglede.

Men på en Streetfighter så er man liksom ikke like mye “på tur”. Man sitter hele tiden i “attack”-mode med alt for mye krefter under salen. Det er artig, men man får rett og slett ikke utnyttet disse kreftene på norske veier.

Derfor så kjenner jeg at jeg hele tiden blir dratt litt mot en cruiser igjen. Men samtidig så byr det meg i mot og kjøpe en japansk plasthest. Jeg vil i så tillfelle ha noe som skiller seg litt ut. Derfor så har jeg fått øynene opp for en Triumph Bobber Bonneville T120 som forøvrig er ny for året.

Men det er bare ønsketenkning foreløpig. BMW’en for klare seg ett år eller to til. Er jo en sykkel man kan ha mye morro med dette. Den dagen man kjeder seg på en slik sykkel så er det på tide og kanskje roe seg litt ned…?

Jeg må jo innrømme at denne ser ganske så tøff ut!