Min dårlige erfaring med Alpinestars 365

Her skal jeg fortelle litt om min dårlige erfaring med Alpinestars 365 og hvorfor jeg ikke var fornøyd. Jeg kommer aldri til å kjøpe Alpinestars igjen.

Her skal jeg fortelle litt om min dårlige erfaring med Alpinestars 365 og hvorfor jeg ikke var fornøyd

Når man kjøper et par hansker til 2.000 kroner så forventer jeg at disse varer noen år, men sannheten er at jeg følte disse hanskene var langt under pari. Det vil si, i førsten fungerte dem veldig bra så klart, men det tok ikke lang tid før jeg merket at disse ikke var bygget for å vare.

Min dårlige erfaring med Alpinestars 365
Alpinestars 365 kan dessverre ikke anbefales. Til 2.000 kroner er dem alt for dårlige…

Vannlekasje

Jeg kjører ikke veldig mye i reg og faktisk er jeg litt “allergisk” mot det våte element, men noen ganger så er man nødt til å kjøre gjennom noen byger og da synes jeg det er greit å ha utstyr som skal holde vannet ute.

Etter et halvt år og rundt 10.000km. så begynte dem å trekke inn vann når det regnet. Jeg tenkte at dette måtte være en produksjonsfeil så jeg reklamerte på dem. Jeg kjøpte dem på xlmoto.no og selv om det ikke akkurat var gjort på 1-2-3 og få noe reklamasjon på disse så gikk det greit etter noen eposter.

Løsnet innerfor

Jeg fikk nye tilsvarende hansker tilsendt som også hette det samme men som så litt annerledes ut. Var nok en nyere modell. Etter bare noen få måneder så merket jeg at innerforet løsnet og til slutt så fulgte hele innerforet med ut når jeg tok dem av meg.

Da ble det en ny runde med eposter til xlmoto og nok en gang ble det noen eposter frem og tilbake før jeg til slutt måtte sende inn bilder av løst innerfor. Jeg fikk beskjed om at dette var “normal slitasje” og at jeg ikke fikk nye grunnet dette. Jeg sa at jeg ville ha dette svart på hvitt fra Alpinestars og ikke fra dem.

Det tok noen dager hvor jeg fikk epost fra en annen som beklaget situasjonen og at jeg selvfølgelig skulle få nye. Men denne gangen sa jeg at jeg ville ha andre typer hansker med samme verdi. Jeg fikk derfor tilsendt Richa Extreme Gore-Tex som faktisk var noe dyrere, uten at jeg måtte betale noe mellomlegg. Endelig litt bra service.

Richa hanskene har jeg nå hatt i snart to år og disse er like fine den dag i dag. Derfor så konkluderer jeg med at jeg aldri mer skal ha hansker fra Alpinestars.

Konklusjon

Jeg kan rett og slett ikke anbefale disse hanskene til noen. Jeg sier ikke at alle Alpinestars hanskene er dårlige av den grunn men magefølelsen min sier noe annet. Etter to forsøk med samme type hanske hvor begge gikk i “oppløsning” innen kort tid så kan jeg bare ikke anbefale disse.

Kommenter gjerne i kommentarfeltet under.