Jeg er en meget ivrig Youtube titter og kommer stadig over nye interessante ting der ute. Derfor har jeg laget en ny kategori i bloggen hvor jeg tar opp ting utenfra som interesserer meg

Her kan det til tider dukke opp støtende innhold. Alt fra grove vitser, skrudde meninger til artikler om paranormale hendelser og mye annet. Det vil så klart også være rom for mer nyttige og lærerike ting som jeg har snappet opp der ute. 

Poenget er at alt som postes i denne kategorien kommer utenfra og er allerede publisert av andre. Meningen er å få frem ting som interesserer meg og kanskje skape litt diskusjon rundt dette i kommentarfeltet. 

Innhold kan virke støtende for enkelte

Noe av innholdet vil som nevnt virke støtende på mange. Det finnes mange skrudde og totalt uforståelige meninger og videoer samt bilder der ute. Selv om noe av dette interesserer meg så er det ikke dermed sagt at jeg støtter det som blir sagt eller ytret.

Dermed så ønsker jeg mine lesere velkommen til den nye kategorien. Foreløpig er den jo tom, men jeg har en del på tapetet som straks vil bli publisert. Hold på hatten!

Kommenter gjerne innlegget i kommentarfeltet under.