MC Messen 2017

Om bare noen få uker så er det tid for årets MC messe i Lillestrøm. Skal du på MC Messen 2017?

Om bare noen få uker så er det tid for årets MC messe i Lillestrøm. Skal du på MC Messen 2017?

Det blir ikke noe sykkelkjøp på meg i år og det er heller ikke 100% sikkert at jeg får mulighet til å ta turen denne gangen, men det er et par sykler jeg skal ta nærmere i øyesyn hvis jeg skal dit. Altså hvis dem faktisk har dem utstilt.

Syklene jeg skal ta en en nærmere titt på er nye Triumph Street Triple 765 RS og Triumph Bonneville Bobber T120. Jeg synes dette virker som to spennende kandidater vedrørende hva det blir neste gang. Men innen den tid så kan jeg ha endret mening opp til flere ganger kjenner jeg meg rett.

MC Messen 2017
Foto: Pixabay.com

Les mer om messen på deres hjemmeside:
Norges MC Messe 2017

Skal du på MC messen i år, og har du evt. planer om å kjøpe noe der?

Kommenter gjerne i kommentarfeltet under.