Våren er definitivt på vei her i Fredrikstad syntes jeg det var på høy tid med en vårrengjøring av BMW’en i dag.

Sykkelen ble først skumlagt med skumkanon, så fikk den seg en heftig dusj med rent vann før jeg dro frem vaskebøtta og mikrofibersvampen. Alle kroker ble nøye vasket, før den til slutt fikk den siste avspylingen.

Så var det frem med vannblåsern. Hele sykkelen ble blåst tørr før jeg hentet depotstøtte, parafin og kjedebørste. Kjedet var litt rustent så det tok litt tid og få det 100%, men etter 15 minutter med iherdig gnikking så ble det bra.

Kjedespray ble til slutt påført og deretter gikk jeg sykkelen nærmere i sømmene med en mikrofiberklut og enda mer parafin. Alle kriker og kroker fikk seg en omgang og til slutt så ble det plastikkfornyer på alle plastdeler. Jeg rakk ikke alt i dag, så i morgen skal tanken rubbes samt vokses og da tenker jeg den er klar for sitt første vårstunt.