Klar for årets Quiz konkurranse her på Turer, fjas & slabberas?

  Klar for årets Quiz konkurranse her på Turer, fjas & slabberas? Bli med i trekningen av flotte premier sponset av AGMShop og Bilpleiekongen!

  Bli med på årets Quiz konkurranse her på Turer, fjas & slabberas og bli med i trekningen av flotte premier sponset av Alf Graarud Motor og Bilpleiekongen!

  Jeg har lenge lovet mine lesere at det vanker quiz og premier og nå er det på høy tid at jeg innfrir dette løftet før året er omme. Jeg kontaktet Alf Graarud Motor og Bilpleiekongen.no med lua i hånden og spurte pent om dem hadde mulighet til å sponse med noen premier.

  Lene hos Graarud Motor og Frank hos Bilpleiekongen.no stilte gladelig opp med premier å derfor er det igjen duket for årets quiz her på Turer, fjas & slabberas. Det er til sammen 6 premier i potten med en samlet verdi på nesten 4.000 kroner, så sjansene er store for å vinne!

  Hva kan du vinne?

  AGMShop.no har gitt meg 2x Oxford Varmeholker til en verdi av til sammen 1.598 kroner. Disse fåes i forskjellige typer og man kan velge den som passer sykkelen man har best. AGMShop.no har også gitt meg et depotteppe på 100x160cm til en verdi av 599 kroner.

  Bilpleiekongen.no har gitt meg tre gavekort500 kroner som kan brukes i nettbutikken deres. Kanskje Norges største nettbutikk for de som liker og holde bilen eller motorsykkelen ren.

  Reglene for konkurransen er slik

  De aller fleste spørsmålene finner man svaret på i denne bloggen og et godt stalltips til dere som skal finne svar er å bruke søkefunksjonen i bloggen. 

  Det er kun mulig å ta denne quiz'en en gang pr. epost adresse. Det er mulig å registrere flere forsøk pr. epost adresse, men siden jeg ryddig fører alt inn i excel, så vil kun det første forsøket av to eller flere fra samme epost adresse være gjeldende. Derimot kan du gjerne prøve deg med en annen epost adresse hvis du ønsker det. 

  Jeg trekker ut 6 vinnere av de som har fått flest poeng og kommer til å publisere navnene på vinnerne her i bloggen samt sende en notis til epost adressen dere registrerte dere med.

  Vinnerne blir trukket lørdag 15.desember og dere vil få beskjed via epost adressen dere er registrert med eller fører inn i skjemaet etter fullført Quiz. Lykke til!

  Er du klar for å sette i gang?​​​​

  Det er ikke noe å vente på. Quiz'en inneholder spørsmål som i stor grad inneholder spørsmål rundt innholdet her på Turer, fjas & slabberas. Man kan velge og kjøre på med bind for øynene eller legge litt jobb i det og lete seg frem til svarene. Du får uansett kun EN sjanse pr. epost adresse. Lykke til!

  Premiene er sponset av

  Spørsmål rundt Quiz'en kan stilles i kommentarfeltet under.