Fra nå av kan alle få med seg det som blir skrevet på Turer, fjas & slabberas på Twitter da alle innlegg fra nå av også vil bli delt der.

Jeg har lenge hatt en Twitter konto, men har liksom aldri brukt den. I dag så bestemte jeg meg for å børste støvet av denne kontoen slik at innlegg og ting som skjer på denne siden også dukker opp der fra nå av.

Jeg håper de av dere som foretrekker Twitter fremfor WordPress setter pris på dette slik at dere også kan få med dere hva som skjer i bloggen der.

Besøk meg på Twitter

Du finner meg lett på Twitter ved å klikke på Twitter knappen øverst i hovedmenyen på denne siden. Du finner også de samme linkene samt noen til i footeren under “Følg meg“, helt nederst på siden.

Fra nå av finner dere Turer, fjas & slabberas på Twitter
I menylinjen øverst finner du enkelt Turer, fjas & slabberas på sosiale medier.
Fra nå av finner dere Turer, fjas & slabberas på Twitter
I footeren helt nederst på siden finner du også linker til medier jeg befinner meg på.

Nyhetsbrev

For dere som ikke foretrekker sosiale medier men som samtidig vil få en oppdatering av alt som skjer i form av nye innlegg etc. på denne siden, kan også melde seg på mitt nyhetsbrev.

Klikk på “Nyhetsbrev” i hovedmenyen, skriv inn navnet ditt samt epost adressen og vipps så er du klar til å motta beskjed når nye innlegg blir lagt til i bloggen. Enkelt og greit. Du kan når som helst melde deg av nyhetsbrevet og epost adressen din vil garantert ikke bli delt til andre.

Kommenter gjerne i kommentarfeltet under.