Turer, fjas & slabberas når nye høyder! – Antall besøkende øker

Da er tallene for 2018 klare og i følge Google Analytics har Turer, fjas & slabberas hatt besøk av hele 16.651 norske brukere! 

Turer, fjas & slabberas når nye høyder! - Antall besøkende øker

Da er tallene for 2018 klare og i følge Google Analytics har Turer, fjas & slabberas hatt besøk av hele 16.651 norske brukere! 

Dette må det nesten være lov til å kunne feire. Jeg blir faktisk nesten litt satt ut når jeg ser at 16.651 brukere har besøkt siden. I tillegg til økende trafikk har hver bruker brukt i gjennomsnitt 1 minutt og 14 sekunder på siden.

Dette er faktisk ganske bra og det viser at flertallet av de som klikker seg inn på siden via google mer eller mindre finner siden interessant i forhold til det dem søkte på. Jeg ser også selv at jeg ranker ganske høyt hos Google nå på diverse søkeord.

Dette er selvsagt bare blåbær i forhold til rosabloggerne der ute. Disse er ikke noen konkurrenter for meg i det hele tatt og strengt tatt har jeg ingen konkurrenter over hodet, siden jeg ikke tjener noe penger på dette. Dette er en ren utgift.

Fortsatt reklamefritt

Min policy er at jeg ikke skal starte med reklame på siden. Eneste reklamen man finner på denne siden er hvis det dukker opp sponsorer som bidrar med premier til mine lesere. Alt jeg får inn av sponsormidler går rett tilbake til deg som leser. Fraktutgiftene for premier etc., betaler jeg fra egen lomme.

Tusen takk til alle mine lesere!

Jeg kan ikke annet si enn tusen takk til de som besøker siden og finner innholdet interessant. Jeg forstår at ikke alt passer alle og til tider kan det være litt bloggtørke, men jevnt over tror jeg de fleste er fornøyde, hvis tallene stemmer, noe jeg ikke betviler.

De aller fleste besøkende kommer via organisk søk. Det vil si via linker etter søk på Google som ikke er betalte. Det har tatt lang tid og det er mye jobb og søkemotor optimalisere en nettside i dag og det må jobbes med kontinuerlig. Det er artig å se at innsatsen gir utslag.

Motivert til å fortsette også i 2019

Jeg må vel derfor si at jeg er over middels motivert til å fortsette med dette i 2019. Det er ingen grunn til å gi opp nå. Min største motivasjon er tross alt trafikken på nettsiden. 

Kommenter gjerne artikkelen under.