Treff for MC folk på Høk Kro og Motell

Hver eneste Torsdag så er det treff for MC folk på Høk Kro og Motell i Skjeberg. Jeg har vært der ofte jeg inviterer også andre til å ta turen.

Hver torsdag så er det treff for MC folk på Høk Kro og Motell i Skjeberg. Jeg har vært der ofte jeg inviterer også andre til å ta turen

For å si det med en gang. Høk er ikke et fancy sted med dyr mat. Interiøret minner om en tog kupe fra 80-tallet og maten er heller ikke spesielt kulinarisk, men det funker for jordnære og ekte MC folk som vil sitte godt i myke polstrede stoff møbler og spise ekte norsk mat for en veldig rimelig penge.

Treff for MC folk på Høk Kro og Motell
På Høk får man kjøpt ekte mat for ekte MC folk! Retten avbildet kostet 69 norske riksdaler…

Det er en enorm parkeringsplass på utsiden som rommer mange motorsykler. Det er også mulighet for å sitte ute under tak hele året. På en god sommerdag som vil jeg tro det fort kan befinne seg 2-300 motorsykler der, kanskje flere også. Men man finner stort sett alltid MC folk der på en torsdag og ofte også de andre dagene i uken i sesongen.

For 100-lappen så får man en god middag som metter et mannehjerte. Det være seg om man velger “dagens” som kan være alt fra Betasuppe til en rett med kjøttkaker. Kaff’en kostet sist jeg var der 15 norske riksdaler og det er gratis påfyll en gang og deretter 5 riksdaler pr. kopp etter det. Det serveres også Soft-Is, diverse kaker, noe sjokolade og diverse desserter.

Så til dere som ikke har vært der før så anbefaler jeg å ta turen. Folk begynner nok å strømme til i 17:00-18:00 tiden og kan sitte der langt utover kvelden hvis stemningen er på gli.

Klikk her for å komme til Høk Kro og Motell sin hjemmeside

Kommenter gjerne i kommentarfeltet under