Hentet en pakke på posten i dag som ble sendt vederlagsfritt av Bilnerden.no. Snart blir det test av S100 produkter beregnet for motorsykkel.

Jarle hos Bilnerden.no har bidratt med premier til en verdi av til sammen 3.000 kroner og vil i den forbindelse gi en premie med verdi på ca. 500 kroner hver måned frem til og med august 2019 til en av dere som abonnerer på nyhetsbrevet mitt. To abonnenter har allerede fått sine premier og Bilnerden har flere premier på lur.

Så følg godt med i innboksen den 25. i hver måned, for da får du få beskjed via epost adressen du registrerte deg med hvis du er den heldige vinneren.

Produkter til testing

Jarle kontaktet meg som nevnt for en stund siden og lurte på om jeg ville teste ut noen av produktene i S100 serien beregnet for motorsykkel og slikt takker jo ikke en som meg nei til. Produktene jeg har fått tilsendt er:

  • S100 Total Cleaner MC vask
  • S100 fargefornyer
  • S100 Dry Lube Chain Spray
  • S100 Sauber Sepp

s100 produkter fra bilnerden

S100 Total Cleaner MC vask

S100 Total MC-vask er markedsleder og flere ganger testvinner i Tyskland hvor den har blitt kåret til beste motorsykkelvask. Svært effektiv, men allikevel skånsom MC-vask i gel-formula som løser opp i skitt og smuss samtidig som den opprettholder den opprinnelige finishen på alle overflater.

S100 fargefornyer

S100 Fargefornyer er en transparent fargefornyer til matte overflater. Regn, UV-stråling, skitt o.l. gjør at selv den mest velholdte motorsykkel etterhvert mister sin opprinnelige glans. Dette gjelder spesielt på svarte motordeler. Med S100 fargefornyer er det mulig å få glansen tilbake!

S100 Dry Lube Chain Spray

Kombinerer fordelene med smøreoljer og smøremidler ved hjelp av en nyskapende hybridformel. Optimal slitasje og korrosjonsbeskyttelse levert av et tørt og fleksibelt beskyttelseslag. Kjedefarge endres ikke. Vann og smussavvisende. Inneholder PTFE. Kan brukes til alle O / X / Z-ringer

S100 Sauber Sepp

Beskyttelseskopp som effektivt forhindrer at kjedesprayen havner på utilsiktede områder som dekk, felg, svingarm etc. Plasseres direkte på aktuell sprayboks. Beskyttelsen føres så inn bak kjedet før man begynner påføring av kjede spray. Passer til aerosolbokser med diameter på 57mm (300 og 400ml).

Noen fakta om Bilnerden.no

  • Gründeren Kristian Vingen, startet virksomheten som en hobby ved siden av ordinær jobb i 2011. Det hele ekspanderte raskt, og løpet av få år var vi en liten gjeng på 5-6 ansatte som sørger for å ta hånd om alt fra logistikk, kundeservice, div. administrative oppgaver og bilder-/medieproduksjon m.m. Vi er stort sett “poteter” i forskjellig grad hele gjengen.
  • Startet primært som en nettbutikk med privatkunder, og da særlig detailere som kjerne-kunder. Dette har i løpet av årene dreid noe, og i dag har vi også en hel del frittstående og kjedetilsluttede butikker rundt om i landet som fører våre produkter.
  • Bilnerden er importør for flere av merkene som føres – S100, P21S (samme produsent som står bak de to førstnevnte merkenavnene), GYEON, Gtechniq, Poorboys, Bilt-Hamber, QuickJack og Kwazar m.fl. – og selvsagt sitt eget merkenavn; North Detailing
  • Varesortimentet dekker foruten bil- og båtpleieprodukter, også spesifikke MC-produkter i form av de anerkjente S100 produktene – for øvrig en av Tysklands ledende aktører i sitt hjemmemarked. De har vunnet utallige produkttester med mange av produktene sine.
  • Har gjort seg bemerket i bransjen ved å føre kvalitetsprodukter til gode priser, sørge for svært raske leveranser samt yte god kundeservice.
  • Holder til i Søgne like utenfor Kr.sand. Her disponerer vi et totalt lagerareal på ca 1.600 kvm. Har ingen ordinær(e) butikker, men det er mulig å hente varer direkte på lager for dem som måtte ønske det.

Test av produktene

Jeg vil innen kort tid foreta en uhøytidelig test av produktene nevnt over. Jeg er klar over at jeg befinner meg på et litt kinkig sted da jeg har fått disse produktene vederlagsfritt fra Bilnerden.no. Men de som kjenner meg vet at jeg ikke kommer til å la dette farge konklusjonene jeg evt. kommer med etter test.

Jeg har også gitt Jarle hos Bilnerden.no beskjed om at spesielt kjedesprayen skal få brynet seg, da Motul Road nok blir en høyst verdig konkurrent og slå. Men det betyr jo uansett ikke at noen av dem er dårlige. Det er også snakk om to forskjellige typer kjedesprayer her. 

Så stikk innom om noen dager og les min ærlige test av produktene nevnt over.