Da har jeg bestilt meg den kritikerroste Surface pro 4 da jeg lenge har ønsket et verktøy som gjør at jeg også kan blogge på MC turer.

Surface Pro 4 er en såkalt laptop og nettbrett hybrid som gjør den veldig anvendelig å bruke for en som er på farten og som ikke orker å dra med seg en tung laptop. Tastaturet kan lett fjernes og da kan den brukes som et fullverdig nettbrett.

Surface Pro 4 er bestilt og det gjør blogging på MC turer til en lek
Med Surface Pro 4 har man både laptop og nettbrett!

Jeg har en iPad som synger på det siste verset, men strengt tatt er iPaden ganske ubrukelig til dette formålet. Grunnen er at når man skal skrive et blogginnlegg så tar tastaturet som popper opp alt for stor plass på skjermen. Det er heller ikke mulig å redigere RAW filer på en iPad.

Hva er så spesielt med Surface Pro 4?

Surface pro 4 er først og fremst både ett nettbrett og en laptop. Det beste er at Surface pro 4 kjører fullverdig Windows 10 Pro, noe som tilsier at man kan bruke den som en helt vanlig laptop mens man er på farten.

Er den noe tess?

Siden en kompis har denne så har jeg fått smug kikket litt på den. Den jeg har bestilt har en i7 prosessor med 16GB. RAM og 256GB. SSD disk. Den har krefter nok som en hvilken som helst annen laptop.

Den kjører Adobe CC Suite uten problemer og den medfølgende pennen gjør at man kan tegne/skrive eller redigere bilder i Lightroom med denne hvis man ønsker. Rett og slett en av hovedgrunnene til at jeg gikk for denne.

Jeg kommer til å komme med en mer utfyllende “review” av Surface pro 4 etter at jeg har brukt den en stund, så følg med.

Du kan lese mer om Surface Pro 4 – her

Kommenter gjern i kommentarfeltet under.