Velkommen til kanskje Norges mest aktive blogg

Turer, fjas & slabberas er en aktiv blogg som drives helt uten inntekter. Les om mine MC turer, delta i kommentarfeltene, få gode tur referater og fra tid til annen også følge med på hva som foregår rundt meg i hverdagen.

Mine MC turer

Ta en titt på de siste tur referatene fra bloggen og les om hvordan jeg opplevde turene.

MC relatert stoff

Her kan du lese om mine erfaringer med forskjellige motorsykler, litt synsinger og generelt alt som har med motorsykler å gjøre.

Hjem og familie

Her kan du lese om hva som skjer rundt meg i privatlivet. Det være seg ryggoperasjoner eller mer trivielle hverdagslige ting.

Web og IT 

Jeg har også en stor interesse for data, webdesign og digital markedsføring.

Vask & detailing!

Jeg liker og holde ting rent og er litt besatt av det til tider. Les om hvordan man gjør dette på et litt nerdete nivå.

Bloggen er helt uten reklame!

Turer, fjas & slabberas er en blogg helt uten reklame og drives kun for egne midler med null inntekter. Ambisjonene med bloggen er ikke å vokse inn i himmelen, men å levere godt innhold og skape engasjement, helt uten reklame. 

God bredde på innhold i bloggen!

Det er stor bredde på innhold i bloggen, og eksemplene over er bare et lite utdrag av hva du kan lese om. Her er det noe for alle og enhver!

Lesere som er påmeldt nyhetsbrevet har første prioritet!

Melder du deg på mitt nyhetsbrev får du en slags "VIP" status og får bli med på konkurranser hvor man kan vinne flotte premier sponset av tredjepart og meg selv. I tillegg holder du deg oppdatert på hva som skjer ved at du mottar ukentlige oppdateringer om nyheter i bloggen.

Ditt engasjement gir pågangsmot!

Engasjerte lesere gir meg pågangsmot! Ved å registrere deg på mitt nyhetsbrev bidrar du til økt kvalitet samt hyppighet av publisering av nytt innhold. Da får jeg på en måte et slags "bevis" på at bloggen min verdsettes av andre!

Har du lyst til å bidra med en hjelpende hånd og melde deg på nyhetsbrevet mitt?

Leser du dette og synes Turer, fjas & slabberas er en håpløs side som ikke gir deg annet enn hodebry så skal du selvfølgelig la være. Men leser du dette og er innom bloggen av og til for å kikke, så setter jeg stor pris på om du viser din interesse ved å melde deg på nyhetsbrevet mitt!

Fortsatt ikke meldt deg på nyhetsbrevet?

Er du fortsatt usikker på om det er riktig å melde deg på nyhetsbrevet mitt? Da skal du så klart la vær. Du er uansett velkommen til bloggen.