Strengt tatt blir det vel ikke så veldig spennende. Jeg trives godt på den norske landejorda, men planlegging av sommerturen 2018 må jo uansett gjøres. For hvor går MC turen i år?

Les første innlegg om – fjordårets sommertur mot Lærdal

I fjor sommer hadde jeg store planer til å begynne med men av en eller annen grunn ble planene mer og mer amputerte jo nærmere sommerferien jeg kom. Men det betyr ikke at sommerturen i fjor føltes “amputert”.

Sommerturen i fjor var faktisk uhyre vellykket. Vertfall frem til UP fisket inn førerkortet mitt. Men det er nå uansett litt morsomt å legge litt planer i forkant, selv om man ikke skal på noen jordomreise.

Ankommet Utladalen Camping etter en flott dag på to hjul!
Dette bildet ble tatt på Utladalen Camping etter ankomst på sommerturen i 2017.

Så hva med årets planer?

Det har seg slik at jeg har familie i Molde som jeg nærmest besøker hvert år og da faller det naturlig og legge turen i den retningen, med noen krumspring gjennom Norges fjellheim. Men i år tenkte jeg at jeg kanskje skulle ta en litt annen vri med tanke på hvilken kurs jeg setter i retning Molde hvor min familie holder til.

Kanskje via sørlandet og Nordsjøveien?

Jeg har riktignok kjørt der tidligere også, men bare en gang. Nordsjøveien fra Flekkefjord til Stavanger følte jeg var en skikkelig opptur sist jeg kjørte så den har jeg litt lyst til å prøve igjen. 

jeg tenker at jeg legger opp til to overnattinger og at jeg kjører fra Fredrikstad i retning Flekkefjord den første dagen. Den andre dagen ser jeg for meg at jeg ender opp i  Lærdalstraktene, før jeg setter kursen videre mot Molde.

Hvor jeg skal overnatte og hvor jeg eksakt kjører mellom disse punktene er ennå usikkert. Jeg tar gjerne i mot innspill i kommentarfeltet under hvis noen sitter med gode forslag til fin MC rute.

Men det er et lite skjær i sjøen…

Sykkelen min står nemlig parkert i Molde etter førerkortbeslaget i fjor sommer. Når jeg henter sykkelen og om jeg heller tar den turen på vei hjemmover vet jeg ikke ennå. Men jeg legger nok opp til å hente den… tror jeg…

Kommenter gjerne i kommentarfeltet under hvis du har noen gode forslag!