Jeg kom sent i gang i år av naturlige grunner, men snart er det duket for sesongstart og min BMW S1000R blir hentet på Langhus førstkommende helg hvis alt går etter planen.

Jeg klarte jo kunststykket og miste førerkortet i fjor sommer når jeg var i Molde, og det endte med at jeg måtte parkere sykkelen hos min familie der oppe. Nå ser det ut til at min gode venn Kjell Vidar Nordhaug som bor der oppe klarer og få sendt min BMW S1000R nedover til meg så jeg har den til helgen!

Kjøresuget er på vei tilbake!

Jeg skal innrømme at kjøresuget har vært litt fraværende siden førerkortbeslaget. Ikke grunnet beslaget, men merket rett og slett at jeg var litt “mett”. Etter at jeg fikk beskjeden om at sykkelen ble sendt nedover samtidig som om våren definitivt er på vei, så må jeg absolutt si at jeg gleder meg stort til årets sesong allikevel!

Bimmer’n skal få seg litt etterlengtet pleie når den blir hentet de nærmeste dagene og jeg har sørget for at utstyret er i orden, slik at jeg får gitt den litt spa behandling før jeg saler opp for første gang i år.

Jeg kom sent i gang i år av naturlige grunner, men snart er det duket for sesongstart og min BMW S1000R blir hentet på Langhus førstkommende helg hvis alt går etter planen.
Polishangel Master Sealant og Swissvax Shield står klar til å brukes!

Vårpleie av Bimmer’n

Det første som skal gjøres når doningen ankommer sitt hjemsted er å gi den en real omgang pleie. Den skal vaskes grundig og blåses tørr med min vann avblåser, før den får seg en grundig omgang med med voks og beskyttelse.

Kjedet skal renses og ny flaske med Motul Road må kjøpes inn. Etter dette blir det å bestille time til den, slik at den får seg en tur på sin årlige service. Den har jo kun gått drøye 5.000 km. men manualen sier service hver 10.000 km. eller en gang i året. (Det som kommer først)

Oppdateringer i bloggen kommer så fort jeg starter sesongen for alvor!

Har du tatt frem sykkelen i år?

Hva med deg? Har du fått dratt frem sykkelen i år? Kommenter gjerne i kommentarfeltet under!