Del 2 – Slik polerer du bilen din og gjør den klar for beskyttelse

Polering av bilen er noe man gjør etter at man har vasket bilen skikkelig. Slik polerer du bilen din og gjør den klar for beskyttelse.

Polering av bilen er noe man gjør etter at man har vasket bilen skikkelig. Slik polerer du bilen din og gjør den klar for beskyttelse.

Gå til del 1 – Slik vasker du og rengjør bilen din
Gå til del 3 – Slik beskytter du lakken på bilen din

Polering av bilen er noe man gjør etter at man har gjennomført en skikkelig vask av bilen. Det er viktig at underlaget er helt glatt og fri for smuss før man starter med selve poleringen.

Polering av bilen

I videoene under blir det forklart litt rundt poleringsteknikker og fremgangsmåte og hva du bør tenke på før du setter i gang med poleringen for første gang. I den siste videoen så blir det vist hvordan man skal polere i praksis.

Polering av bil 1 av 4

Polering av bil 2 av 4

Polering av bil 3 av 4

Polering av bil 4 av 4

Hvor får jeg tak i produkter?

Det finnes mange norske nettbutikker som selger alt du trenger for å få bilen din helt ren. Under lister jeg opp noen nettsteder jeg kan anbefale.

Bli VIP medlem og få rabatter!

Ved å registrere deg som betalende VIP medlem hos detailersclub.no så vil du i de fleste nettbutikkene jeg linker til over få 10-20% rabatt på alle kjøp og noen tilbyr også fri frakt. Et VIP medlemskap koster 300,- pr. år og pengene har du trolig spart inn ved første bestilling allerede.

I forumdelen vil du også få hjelp fra profesjonelle detailere som stiller opp med sine råd og kunnskaper. Står du helt fast og du virkelig har driti på draget, så er det her du skal spørre om råd og veiledning.

Kommenter gjerne innlegget i kommentarfeltet under.