Del 3 – Slik beskytter du lakken på bilen din

Etter poleringen er det veldig viktig at man beskytter lakken med en god voks eller sealer. Slik beskytter du lakken på bilen din.

Etter poleringen er det veldig viktig at man beskytter lakken med en god voks eller sealer. Slik beskytter du lakken på bilen din.

Gå til del 1 – Slik vasker du og rengjør bilen din
Gå til del 2 – Slik polerer du bilen din

Når man har polert bilen så finnes det ingen beskyttelse på lakken. Å ta i bruk bilen nå uten å beskytte den skikkelig med en god voks eller sealer er ikke bra. Når du har kommet så langt på vei, så må du også beskytte den fine resultatet du har fått.

Beskyttelse av lakken

Det finnes et hav av gode produkter på markedet som du kan bruke for å beskytte lakken. Underst i innlegget vil du finne linker til steder som selger alt du trenger for å beskytte bilen din skikkelig.

Beskyttelse av lakken 1 av 2

Lakkbeskyttelse del 2 av 2

Hvor får jeg tak i produkter?

Det finnes mange norske nettbutikker som selger alt du trenger for å få bilen din helt ren. Under lister jeg opp noen nettsteder jeg kan anbefale.

Bli VIP medlem og få rabatter!

Ved å registrere deg som betalende VIP medlem hos detailersclub.no så vil du i de fleste nettbutikkene jeg linker til over få 10-20% rabatt på alle kjøp og noen tilbyr også fri frakt. Et VIP medlemskap koster 300,- pr. år og pengene har du trolig spart inn ved første bestilling allerede.

I forumdelen vil du også få hjelp fra profesjonelle detailere som stiller opp med sine råd og kunnskaper. Står du helt fast og du virkelig har driti på draget, så er det her du skal spørre om råd og veiledning.

Kommenter gjerne innlegget i kommentarfeltet under.