Se video av min mest minnerike dag på to hjul siden jeg fikk MC lappen

Dypdykk i egne tanker måtte til for å komme frem til min mest minnerike dag på to hjul siden jeg fikk MC lappen. Les mer og se video fra turen.

Dypdykk i egne tanker måtte til for å komme frem til min mest minnerike dag på to hjul siden jeg fikk MC lappen. Hvor tror du turen gikk?

En ting er sikkert. Jeg har har vert med på mange utrolig flotte turer. Men her om dagen ga jeg meg selv en utfordring å dra frem EN av turene som den jeg husker best og har mest minner fra. Den turen jeg husker best er faktisk turen med min første sykkel.

Den 10.juni kunne jeg juble over å endelig være den lykkelige eier av rykende ferskt førerkort på motorsykkel og bare noen uker senere bestemte jeg meg for å ta turen til Sharkspeed i Trollhättan. Ikke akkurat noen stor utflukt det, men noen ganger er turen viktigere enn kjørelengden. Dessuten var jeg jo rykende fersk.

Turen ble gjennomført på en Yamaha XVS1300

Min første sykkel var nemlig en Yamaha XVS1300 som er en ganske stor cruiser som veide 300kg. jeg kan dessverre ikke skryte av verken skrap av fothvilere eller heftige nedlegg og kjørestilen var vel heller mer forsiktig og tydelig preget av at jeg var fersk bar styret. 

Planen med turen var å gi Sharkspeed i Trollhättan et besøk da jeg trengte en sort skinnjakke og bukse som passet bedre til en cruiser enn Klim dressen jeg hadde. 

En fantastisk følelse!

Før denne turen hadde det kun blitt små turer i lokalområdet og selv om ikke denne turen akkurat slår rekorder i kjørelengde som nevnt, så satt jeg å smilte fra øre til øre, hele veien ned. Det lille regnet som kom enset jeg ikke engang. Gleden av å være helt for meg selv på en buldrende cruiser var helt magisk!

Det er vel rundt 16 mil til Trollhättan fra Fredrikstad, å videoen kan dere se under. Så len deg tilbake, skru opp lyden og bli med på turen.

Husker du DIN mest minnerike tur?

Husker du DIN mest minnerike tur på to hjul? Hvor gikk evt. ferden hen og hvilken sykkel kjørte du?

Kommenter gjerne i kommentarfeltet under.