Her kommer et tips til deg som ikke liker å bruke mange timer på MC vasken. Med Scholl Neo, Scholl Boost og Scholl Slime er du godt rustet!

Jeg har hatt bilpleie som en liten hobby de siste årene og selv om jeg ikke er like aktiv i dag som før så driver jeg litt i kulissene fortsatt. I dag gikk jeg i innkjøp av Scholl Neo, Scholl Boost og Scholl Slime, samt en vaskehanske i ull.

Vidunderprodukter som gjør det enkelt!

Ofte er det for godt til å være sant når man får produkter som gjør arbeidsoppgavene enklere enn man kan forstå er mulig, men denne gangen har jeg faktisk funnet noen produkter som fungerer som bare det!

Med Scholl Neo, Scholl Boost og Scholl Slime er du godt rustet!
Med Scholl Neo, Scholl Bosst og Scholl Slime er du godt rustet!

Med Scholl Neo og Scholl Boost så er fremgangsmåten like enkel som den er genial. Etter normal vask av motorsykkelen med såpevann, svamp og avspyling så sprayer man bare på produktene mens sykkelen allerede er våt for så og spyle av med en gang. VOILA!

Men det er så klart viktig at sykkelen er helt ren, så grovvasken må man uansett pine seg igjennom. Produktene jeg snakker om her påfører man for å beskytte samt få tilbake glansen på sorte plast detaljer.

 Scholl Boost

Scholl Boost brukes på alt er av ulakkert plast. Feks. sorte plastdeler som skjermer etc. Scholl Boost skal også sprayes på mens sykkelen er våt, men denne skal du ikke spyle aav med en gang.

Det står faktisk på flasken at du bare kan spraye denne på og la den tørke. Du vil i følge produsenten ikke oppleve skjolder. Dette har jeg ikke testet selv, men jeg valgte å spyle den av etter ca. 3 minutter og det funket jaggu meg det også! Plasten ble sort og fin!

Jeg prøvde på en gammel oppripet plastdel fra den gamle sykkelen og her kan du se noen bilder av resultatene jeg fikk med Scholl Boost. Under ser du bilde av plastdelen slik den så ut før jeg startet.

Med Scholl Neo, Scholl Boost og Scholl Slime er du godt rustet!
Slik så plastdelen ut når jeg dro den frem fra rotet i garasjen…

Den fikk en kjapp vask med såpevann og klut før jeg tørket av den. På bildet under ser du hvordan plastdelen så ut etter en normal vask og avtørking.

Med Scholl Neo, Scholl Boost og Scholl Slime er du godt rustet!
Et bilde av plastdelen etter en grovvask for å få bort det verste støvet…

Nå var det på tide og dra frem hageslangen. Høytrykk fungerer nok bedre, men denne gangen bruke jeg bare hageslangen. Jeg spylte den med vann for så og spraye på Scholl Boost. På bilde under ser du plastdelen etter påføring av Scholl Boost.

Med Scholl Neo, Scholl Boost og Scholl Slime er du godt rustet!
Her har jeg sprayet på Scholl Boost mens plastdelen var våt…

Her kunne jeg i følge produsenten bare latt den ligge til den tørket, men jeg valgte å spyle av produktet etter ca. tre minutter. Se bildet under for å se sluttresultatet rett etter avspylingen.

Med Scholl Neo, Scholl Boost og Scholl Slime er du godt rustet!
Slik ble sluttresultatet. Kan vel ikke akkurat klage på det?

Jeg så med en gang at vannet perlet seg og rant lettere av så det er tydelig at den fungerer som den skal. Plasten har definitivt blitt sortere og den har også blitt beskyttet og det uten at jeg har berørt den over hodet, annet enn den første vasken. Genialt!

Scholl Neo

Scholl Neo er en forsegler. Altså et produkt som legger et beskyttende lag på sykkelen din og gjør at den blir lettere og holde ren i ettertid samt at vann preller av fortere. Det skal også mer til for at skitt og smuss skal feste seg.

Man sprayer bare på Scholl Neo mens sykkelen er våt etter avspyling for så og spyle produktet av med en gang. Du vil med en gang se at vannet preller av sykkelen og at den dermed er beskyttet. Helt genialt og utrolig enkelt!

Med Scholl Neo, Scholl Boost og Scholl Slime er du godt rustet!
Med disse produktene vil du garantert få en lettere hverdag når det kommer til vask av motorsykkelen!

Denne har jeg testet og den fungerer minst like bra som Scholl Boost som er mer beregnet for plastdeler. Dog ble det bare en kort test på baksiden av den sorte plastdelen jeg brukte over. Et helt genialt produkt som faktisk funker!

Se video

Se videoen under for å se hvordan Scholl Neo fungerer og hvor effektiv den er. Å det helt uten berøring av lakken. Kun spraye på en vår bil også spyle av.

Scholl Slime

Skal jeg være ærlig så kjøpte jeg Scholl Slime i tillfelle Scholl Boost ikke skulle fungere som jeg trodde, for jeg må si helt ærlig at jeg var litt skeptisk. Men da fikk jeg vertfall bekreftet at Scholl Slime kanskje var en unødvendig investering.

Scholl Slime er nemlig også et produkt som gjør falmede plastdeler sorte og fine igjen og ja, den fungerer utmerket den også, men denne må smøres på plastdelen for så og buffes av. Altså en litt mer manuell og “vanlig” fremgangsmåte.

Vaskehanske av Ull

Denne vaskehansken har jeg dog ikke testet, men jeg har hatt en lignende tidligere og den er bare helt super. Den holder på mye vann og den er skånsom mot underlaget. Nesten så jeg føler den blir litt for flott til å brukes…

Kommenter gjerne innlegget under.