Jeg har de siste fem årene klart å slite ut hele fire par dyre MC hansker med GoreTex, men denne gang prøver jeg lykken med Rukka Imatra

Jeg må vel innrømme at jeg har vert svært skuffet over hvor elendig kvalitet det har vert på alle MC hanskene jeg har eid. Spesielt med tanke på at dette skal ha vert anerkjente dyrere hansker med GoreTex.

Lei av dårlige MC hansker - Prøver lykken med Rukka Imatra
De siste hanskene mine har kun overlevd ett og et halvt år og allerede revnet flere steder.

Som du ser på bildet over så har mine Richa Extreme GoreTex hansker revnet. Dem er ikke engang revnet i sømmen, men midt på skinnet. Man ser også at det ytterste skinnlaget flasser av flere steder og dem trekker vann som en svamp. Å det etter kun ett og et halvt års bruk.

Flere hansker med elendig kvalitet

Det er ikke bare de siste hanskene som jeg har hatt problemer med. jeg har knapt nok hatt hanskene mine ett år før dem går i oppløsning og eller trekker inn vann. Her snakker vi om hansker som koster to tusen kroner pluss.

Jeg har også hatt to par hansker fra Alpinestars med GoreTex og dem var faktisk enda værre enn Richa Extreme hanskene også. Innerforet løsner og dem trekker vann som en sil etter kort tid. Å jeg er heller ikke den som kjører mye i regnvær.

Fikk nye på garanti

Jeg fikk nye hansker på garanti en gang etter mye om og men, men også de nye klarte ikke mer enn et års bruk. Jeg gadd ikke ta dette flere runder, så dem gikk i søpla og jeg kjøpte meg heller nye.

Prøver lykken med Rukka Imatra

Forventningene mine er ikke skyhøye med de nye Rukka Imatra hanskene for å si det pent, men siden Rukka er et meget kjent premium merke så gir jeg det en sjanse til før jeg helt gir opp å kjøpe dyre hansker.

Lei av dårlige MC hansker - Prøver lykken med Rukka Imatra
Prøver lykken med nye hansker fra Rukka Imatra.

De nye Rukka Imatra hanskene ble hentet på posten i dag og dem kostet meg totalt 2.400 norske riksdaler. Førsteinntrykket mitt var veldig bra. Dem føltes nesten like myke som mine godt brukte Richa Extreme hansker med en gang jeg tok dem på!

Jeg husker at de andre hanskene jeg har hatt har vert ganske stive og krevde litt innkjøring før jeg følte dem satt skikkelig. Rukka Imatra hanskene føltes langt mer behagelige rett ut av esken.

Lei av dårlige MC hansker - Prøver lykken med Rukka Imatra
Rukka Imatra hanskene ga meg et veldig godt førsteinntrykk!

Tiden får vise om Rukka Imatra hanskene holder mål

Så får vi se da, om jeg har klart og finne meg ett par hansker som overgår dem andre jeg har hatt i form av kvalitet, samt at dem holder vannet ute. Jeg må ærlig innrømme at jeg er skeptisk, men jeg gir dem en sjanse.