Hjelmvisiret må tåle mye juling i løpet av en sesong og det setter sine spor. Med polering av visiret med Rupes Nano poleringsmaskin blir visiret som nytt igjen.

Tidligere skrev jeg om – mitt kjøp av Rupes Nano her

Et hjelmvisir vil i løpet av en sesong ta i mot mye juling i form av ytre påvirkninger og det eneste de fleste av oss gjør er å ta en “kattevask” med en våt fille i ny og ne. Men slikt tærer på visiret og setter merker.

Polering av visiret med Rupes Ibrid Nano poleringsmaskin
Med Rupes Ibrid Nano poleringsmaskin satt jeg i gang med poleringen aav visiret.

Polering av visiret

Mitt visir har et slags belegg som gjør at den får et flerfarget utseende. Jeg er usikker på hvor mye dette belegget tåler av polering, men jeg startet forsiktig med Rupes Keramik Gloss som er en fin polish og satt hastigheten helt ned.

Polering av visiret med Rupes Ibrid Nano poleringsmaskin
Litt vanskelig å få frem på bildet, men resultatet er det ikke noe å utsette på.

Det skal ikke så mye til for å få fjerne de siste små ripene samt små inntørkede elementene som man ikke en gang klarte og fjerne med neglene. Et par pass med Rupes Nano så ble visiret som nytt igjen.

RainX ble lagt til slutt

Etter poleringen så tok jeg frem flasken med RainX som er et produkt som beskytter samt får vannet til å prelle av overflaten. Med en bitteliten innsats til kaffekoppen om morgenen så har jeg et visir som nærmest er som nytt igjen.

Kommenter gjerne innlegget under.