På leting etter gode norske MC blogger

Jeg mener jeg har søkt opp og ned på leting etter gode norske MC blogger men jeg synes det er dårlig stelt. Jeg setter pris på tips fra mine lesere.

På leting etter gode norske MC blogger

Jeg mener jeg har søkt opp og ned på leting etter gode norske MC blogger men jeg synes det er dårlig stelt. Jeg setter pris på tips fra mine lesere.

Jeg søker etter norske MC relaterte blogger men finner stort sett utdaterte og eller blogger som sjelden blir oppdatert med nytt innhold. Det har sikkert sin forklaring, men hvis noen der ute vet om noen gode norske MC blogger hvor innholdet i hovedgrad består av nettopp MC så setter jeg stor pris på tips.

Det finnes drøssevis av utenlandske blogger i denne sjangeren, det er jeg klar over, men jeg vil gjerne komme i kontakt med flere som liker og skrive om det samme som meg. Det MÅ ikke være 100% MC relatert, men hovedtyngden bør ligge der.

Sleng gjerne inn forslag i kommentarfeltet under