På “date” i Drøbak med Tommas

Jeg sendte av gårde en melding til Tommas via chatten på fjesboka og spurte om han hadde lyst til å møtes på halveien for litt dekksparking.

Jeg sendte av gårde en melding til Tommas via chatten på fjesboka og spurte om han hadde lyst til å møtes på halveien for litt dekksparking.

“Har ikke tid til dette i dag dessverre” var svaret jeg fikk. En halvtime senere fikk jeg nok en beskjed. “Har ikke helt gitt opp enda…”. Jeg skrev “Jeg må ha svar før klokken 12:30 hvis du dukker opp”. Etter 20 minutter fikk jeg til svar “Ok, jeg kommer!” Lett mann og overtale med andre ord, selv om han var opptatt på kontoret…

Denne pizzasaksa måtte jeg da altså til Drøbak for å oppleve for første gang.

Jeg tok strakaste vei innover og møtte Tommas ganske nøyaktig til avtalt tid. Vi startet lett med litt dekksparking og karbonprat før vi bestemte oss for å finne ei bule som kunne gi oss noe mat. Etter litt vimsete gange i Drøbak så fant vi det vi trodde skulle bli spisestedet. Etter en kjapp kikk på menyen så var vi ikke akkurat veldig begeistret. Der serverte dem stort sett kaninfor til generøse priser. Tommas anbefalte Peppes Pizza rett over gaten, å de fleste vet vel hvor svak jeg er for Pizza…

Vi satt oss ned og til slutt kom Pizzaen vi bestillte ved siden av en Cola Zero til Tommas, å en ekte Cola til meg. Må også legge til at det er første gang jeg har opplevd og få servert en hel pizza uten at den var skjært opp. Men det som var enda morsommere var at det fulgte med en saks. Først så trodde vi servitrusa hadde glemt igjen hagesaksen sin så vi tittet litt rart på hverandre, men vi er jo ikke helt født i går så vi skjønte så klart at denne skulle brukes til å kutte opp pizzaen med. I det hele tatt en artig vri.

Etter litt juging og litt brainstorming angående turene som skal gjennomføres til sommeren så var det på tide og ta et farvel. Vi gikk ned til syklene, knipset noen bilder og ble enige om at daten var vellykket. Vi bestemte derfor at vi også skulle møtes igjen senere. Alt i alt en veldig hyggelig tur med mye skitsnakk og god mat.