Operasjon tilsynelatende vellykket!

Da er jeg hjemme igjen etter ryggoperasjonen tidligere i dag og alt ser til å ha gått bra så langt.

Da er jeg hjemme igjen etter ryggoperasjonen tidligere i dag og alt ser til å ha gått bra så langt.

Klokken 07:00 i dag ankom jeg sykehuset og ble innlosjert samt lagt inn kort tid etter. Etter en del forberedelser etc. så ble jeg bedt om å ta på meg tidenes mest usexy truse. Vanskelig å beskrive denne utover det faktum at den var ganske så ubehagelig å ha på seg. Etter skifting til noen stilige sykehus sokker, en fancy skjorte og en slåbrokk som føltes godt brukt så var jeg klar for å sovne stille inn i en behagelig rus på statens bekostning (minus egenandel).

Heldigvis så husket jeg ingenting av operasjonen, noe som nok mildt sagt er like greit. Våknet opp ett par timer etterpå og følte meg egentlig veldig bra. Fikk en gåstol som jeg skulle bruke slik at jeg kom meg opp og fikk beveget meg så tidlig som mulig. Men når jeg reiste meg opp så fant jeg ut at gåstol ikke var nødvendig. Så langt, alt bra altså.

Etter litt småhint fra meg og en ellers bra fremgang så fikk jeg lov til å forlate sykehuset ganske tidlig, så da bar det hjem i 16:00 tiden. Litt øm etter inngrepet men bortsett fra det så er jeg frisk og rask. Ikke noe tung løfting og anstrengelser av ryggen de første to ukene over hodet, men etter dette blir det nok til at jeg prøver meg på litt MC kjøring igjen. Muligens før også, men siden jeg har et sår som ikke bør revne så bør jeg nok ta det litt pent på den fronten. Litt kjipt og gå av sykkelen og se ryggraden sitte igjen… Noe overdrevet men dog…

Ytterligere informasjon skal jeg spare mine lesere for da jeg allerede innser at dette er noe som strengt tatt ikke er så veldig interresant for de fleste. Mest som en liten journal for eget bruk egentlig… Ingen operasjon uten bilder fra oppholdet (som det så fint heter på MC språket) så her kommer noen bilder fra oppholdet.