Ny Intro video for min Youtube kanal er laget – Hva synes du?

Jeg har sittet og knotet litt med Adobe Premiere Pro og sydd sammen en ny intro video for min Youtube kanal. Hva synes du?

Jeg har sittet og knotet litt med Adobe Premiere Pro og sydd sammen en ny intro video for min Youtube kanal. Hva synes du?

Jeg lovte og lage en ny intro video – i det forrige innlegget

Den nye intro videoen skal fra nå av dukke opp foran alle mine videoer som lastes opp på Youtube som kan relateres til MC. Meningen var å lage denne kort og informativ vedrørende innhold i video samt en notis om min blogg.

Tilbakemeldinger er gull verdt

Jeg setter stor pris på tilbakemeldinger fra mine lesere. Alle kan så klart ikke bli hørt her, men tilbakemeldingene vil bli lest og besvart. Man ser seg ofte litt blind når man sitter benket foran skjermen med slikt arbeid så input utenfra ønskes.

Legg gjerne igjen ditt synspunkt i kommentarfeltet under.