Nå kan alle kommentere i bloggen!

For å skape litt mer engasjement så har jeg startet et prøveprosjekt vedrørende mulighet for andre og kommentere på innlegg i bloggen

For å skape litt mer engasjement så har jeg startet et prøveprosjekt vedrørende mulighet for andre og kommentere på innlegg i bloggen

Nå er jo ikke dette noe nytt av året akkurat da de fleste blogger har en slik mulighet, men jeg ser ingen grunn til å installere noe slikt hvis det ikke blir brukt. Det er også en ganske overhengende fare for spam.

Men jeg skal teste dette ut en periode for å se om dette kan bidra til økt engasjement i bloggen. Nå er jo ikke dette akkurat verdens mest spennende blogg muligens, men det er alltid artig og få litt tilbakemeldinger på det man skriver.

Det kreves dog at man har en Facebook konto for at man skulle kommentere. Grunnen til at jeg valgte en slik løsning er at det er mindre sjans for at det blir spam. Men siden de aller fleste har en Facebook konto i dag så tror jeg ikke det byr på problemer.

Si gjerne din mening ved å kommentere under.