Motorsykkeltur til Ursands Camping i Sverige i morgen!

Hytte er booket og turen er satt. I morgen drar jeg på motorsykkeltur til Ursands Camping i Sverige. Med flott vær og bryggedans med levende musikk bør dette bli en fin start på sesongen.

Motorsykkeltur til Ursands Camping i Sverige i morgen!

Hytte er booket og turen er satt. I morgen drar jeg på motorsykkeltur til Ursands Camping i Sverige. Med flott vær og bryggedans med levende musikk bør dette bli en fin start på sesongen.

Jeg har overnattet der tidligere og siden det passet seg slik at tiden strakk til denne helgen, så brå bestemte jeg meg for å ta en tur til Ursands Camping

Planen er å kjøre fra Fredrikstad i 10:00-11:00 tiden og ruten nedover er ikke satt ennå. Det er jo ikke mer enn ca. 17 mil dit, så den store planleggingen er nok heller ikke nødvendig.

Flere som vil henge seg på?

Hvis flere vil henge seg på i morgen så ta kontakt med meg så blir vi enige om oppmøte og sted. Men planen er altså å komme seg av gårde rundt kl. 10:00-11:00. Hytten koster 690 svenske kroner og den som vil bli med å sove i samme hytte (det er plass til tre til) er med å betaler.

Det er meldt flott vær og på kvelden er det levende musikk i restauranten på campingplassen og målet er at jeg/vi ender opp der i løpet av kvelden. Dagen derpå setter jeg kursen hjemover igjen når jeg får opp øynene…en gang…

Kommenter gjerne innlegget under.