Da har jeg endelig fått montert fester til tankveske og tankbeskyttelse på min BMW S1000R. Må si jeg ble veldig fornøyd med resultatet.

I dag bestemte jeg meg for å montere festene til den nye tankvesken samt å feste tankbeskyttelsen jeg bestilte for en stund siden fra TechSpec. Personlig må jeg si meg fornøyd med resultatet.

Montering av fester til tankveske

Jeg er storfornøyd med sykkelen, men ett sted har BMW bommet og det er når dem skulle finne en måte å feste salen på. Her tror jeg det var en sommerhjelp på designavdelingen for plasseringen av disse skruene er jo helt håpløs.

Montert fester til tankveske og tankeskyttelse på min BMW S1000R
Ikke ofte jeg sier det, men jeg synes faktisk BMW S1000R kler denne tankvesken…

Man må bende salen kraftig til side mens man løsner skruene og selv når skruene er løsnet så skal man holde tunga i munnen for å få av salen uten å lege riper i lakken. Håper jeg slipper og fjerne den salen for ofte for å si det sånn.

Montert fester til tankveske og tankeskyttelse på min BMW S1000R
Tankvesken skal festes til en en hempe som kommer opp fra salen i forkant.

Men omsider så fikk jeg festet hempen under salen som tankvesken skal festes i og jeg må si jeg ble fornøyd med resultatet til slutt. Faktisk så synes jeg sykkelen kler denne tankvesken.

Montering av tankbeskyttelse fra TechSpec

Tankbeskyttelsen fra TechSpec hadde jeg også på min gamle S1000R og dem var jeg utrolig fornøyd med, så derfor ble det bestilt et nytt sett slike til nysykkelen. Disse er ganske tykke og stive så det kreves at dem varmes opp med varmluftpistol før dem klistres på.

Så fort man får varmet opp disse så er det en lek og klistre på disse. Selv en som meg med ti tommeltotter klarte dette på under minutter. Jeg synes også sykkelen kledde disse.

Legg gjerne igjen en kommentar i feltet under.