Det kan være flere grunner til at ikke bloggen din blir lest av så mange. Med gjesteblogging trekker du flere lesere til bloggen din

Gjesteblogging har hvert kjent lenge og kanskje spesielt i utlandet blant større bloggere, men det betyr ikke at vi småbloggere oppe i nord ikke kan gjøre det samme. For det er en ganske genial måte og tiltrekke seg flere lesere på.

Hvordan fungerer gjesteblogging?

Når man gjesteblogger så skriver man et innlegg i en annen blogg. Innlegget blir postet under ditt navn med en link til din egen blogg i innlegget. Hvis du for eksempel skrev et gjeste innlegg i denne bloggen, så vil du tiltrekke deg lesere fra min blogg også og ikke bare din egen.

Det betyr at du med stor sannsynlighet øker bredden på publikumet ditt, samtidig som du kanskje gir inspirasjon og et friskt spark til bloggen du skriver i. Egentlig en litt morsom greie og vanskelig er det heller ikke.

Vil du prøve gjesteblogging?

Jeg inviterer deg som har noe på hjertet som har med motorsykler å gjøre til å sende meg et innlegg via skjemaet under. Det kan være et turreferat, et førsteinntrykk du satt igjen med etter en prøvekjøring, hvordan det var å bestå førerprøven på MC, en ulykke du vil fortelle om etc. 

Innlegget vil så klart bli postet i ditt navn og med link til din egen blogg

Skjemaet under må inneholde ditt fornavn, etternavn, epost samt Linken til bloggen din. Tekst og bilder lastes opp ved å klikke på «upload» knappen.

Det er også viktig at du legger ved et eller flere bilder som relateres til innholdet. Bildene må ha høy oppløsning (2560×1706 px eller mer) og må være i jpg-format.

PS! Det er kun mulig å laste opp zip-filer, så alt du har av materiale må legges i en zip fil før du laster opp!