Det ble ikke akkurat noen stor utflukt i dag, men en liten mc tur i nærområdet ble det, samt en tur til Molde for å kikke litt på livet.

Molde er en by og en kommune i Romsdal i Møre og Romsdal. Kommunen grenser i vest til Aukra, i nord mot Fræna og Gjemnes og i øst mot Nesset. Sør for Langfjorden i øst ligger Rauma, sør for Moldefjorden er Vestnes, og vest for Julsundet er Midsund kommune.

Sto opp tidlig i dag og kikket ut av vinduet. Været var fortsatt ikke på min side. Jeg sjekket Yr.no, og det så mørkt ut en stund, men noen timer etterpå så lysnet det nok til at jeg tok en liten utflukt i retning Molde.

Det ble forøvrig satt av tid til en kjapp vask av motorsykkelen når jeg sto opp i dag. Det trengtes for å si det pent for den var helt nedsausa av skitt over alt. En runde med feriesvampen og enkle midler fikk duge for å få den noenlunde ren igjen.

En liten MC tur i nærområdet samt en tur til Molde
Seilet Hotell i Molde ter seg bra ut i horisonten.
En liten MC tur i nærområdet samt en tur til Molde
Bildet er tatt fra samme sted som bilde over, men fralands.
En liten MC tur i nærområdet samt en tur til Molde
Molde – Vestnes fergen med navn “Lote” ble foreviget.

Bare en liten tur

Det ble som sagt bare en liten uhøytidelig utflukt i dag på drøye to timer. Turen gikk innom den lokale butikken for kjøp av en six-pack med Heineken etter Moldeturen før jeg parkerte sykkelen trygt i garasjen igjen.

Lengre tur i morgen…

Kan hende jeg planlegger en litt lenger etappe i morgen da det er meldt noe høyere temperaturer og litt mer stabilt vær. Jeg trives rett og slett bedre når jeg vet at turen kan gjennomføres uten fare for nedbør.

Kommenter gjerne innlegget under.