Nå er det snart tid for årets obligatoriske MC tur til Lindesnes med gutta boys så nå er alle forberedelser tatt i håp om en vellykket tur.

Fra fredag 29.april til søndag 1.mai så er det duket for en årlig MC tur til Lindesnes samens med gutta boys. I skrivende stund er vi ca. 10 stk. påmeldte og selv om det er avhengig av vær og føre, noe vi ikke får gjort noe med så håper vi på at værgudene er med oss. Hytter er bestilt på Lindesnes Camping og Hytteutleie. Kjøreruten er omtrentlig satt opp og den vil se noenlunde slik ut:

Fredag

Kongsberg, Jondalen og videre gjennom Telemark. Fokus på så morsomme veier som mulig. Antagelig dukker vi opp ved Lyngdal.

Lørdag

Flekkefjord til Egersund, rute 44, er vel det eneste jeg synes burde ligge fast. Resten avtaler vi etter hvor mange vi er, hvor lenge vi vil kjøre og hva slags ruter vi kan rekke.

Søndag

Hjemturen vil muligens bli rutet gjennom Telemark. Tar det litt på sparket og kjørelysten.

Som vanlig hyggelig med selskap, så denne turen blir åpen for alle som har lyst. Det er jo heller ikke noe krav om å bli med på hverken alle dager eller på overnatting. Helt topp om noen vil slenge innom på deler av turen, eller møtes på veien for litt dekksparking og generell prat.

Vi kommer til å overnatte på samme hytte begge dagene så dag nummer to kan kjøres uten bagasje. Prisen blir sånn ca. 500,- pr. person litt avhengig av hvor mange vi til slutt blir og hvor mange hytter vi må leie.

Har du lyst til å lese mer om turen og eller har noen spørsmål før du evt. melder deg på så ta kontakt ved å poste synspunkter og sprørsmål ved å følge en av de to linkene under.

MC-forumet.no – Tur til Lindesnes
MCsiden.no – Tur til Lindesnes