Om noen få timer blir det MC tur til Dovreskogen Camping hvor jeg skal treffe flere medlemmer fra MCsiden.no

Det har vert snakket om lenge og jeg har vert litt fra og til med tanke på om dette ble noe av eller ikke for min del. Den siste tiden har det vert litt å henge fingrene i her hjemme og når jeg også ble plaget med tannverk de siste dagene så hang turen i en tynn tråd.

Les om – alle mine MC turer her

MEN… Det blir MC tur på meg!

Men tannproblemene er fikset opp i og hytte er bestilt. Været ser også ut til å bli ganske bra, med i verste fall noen få regnbyger. Så vidt jeg vet så kommer vi til å fylle omtrent hele campingplassen og jeg antar vi blir rundt 20 ivrige motorsyklister totalt.

Hva er ruteplanen?

Jeg har ikke lagt noen endelig ruteplan, men har tegnet en “grovskisse”. Hovedplanen er å kjøre en liten omvei og dermed få med seg Beitostølen på vei oppover. Så det blir nok Fredrikstad – Oslo – Hønefoss – Fagernes – Beitostølen – Dovreskogen Camping. 

Om jeg gjør noen små endringer på ruten kan godt hende. Jeg kjører på en måte litt dit nesen peker, med noen faste holdepunkter. 

Følg med i bloggen for turreferat!

Jeg vil så klart oppdatere bloggen med bilder og kanskje en videosnutt eller to ved siden av en skildring av turen samt oppholdet. Planen er å kjøre hjemover igjen på søndag.

Kommenter gjerne innlegget under.