Sommeren 2017 klarte jeg kunststykket og miste førerkortet, men hvordan ser jeg for meg MC sesongen 2018 etter førerkortbeslaget?

De fleste har sikkert fått med seg dette nå da jeg mildt sagt kan ha kommet i skade for å ha nevnt dette tidligere, men nå er snart ny sesong sakte men sikkert på vei og spørsmålet er hvilke tanker jeg har gjort meg rundt MC sesongen 2018.

Har jeg lidd av PMS?

Det der med PMS har jeg egentlig aldri forstått og opplever vel at dette er en litt “barnslig” sytestatus for mange motorsyklister. Jeg kan ikke si at jeg har opplevd og “lide” hvert eneste år grunnet dette. Man har da andre ting å fylle dagene med?

Uansett… jeg må allikevel innrømme at jeg mer og mer ser frem til sommeren nå og jeg tror faktisk jeg hadde godt av fem måneder med hvile da jeg faktisk begynte å bli litt kjørelei. Jeg var rett og slett “mett” og ett par timer etter førerkortbeslaget så var det nærmest glemt. 

Men hva med MC sesongen 2018?

Som nevnt så begynner jeg å kjenne litt på lengselen etter å kjøre motorsykkel igjen, men den virkelige iveren etter å kjøre er nok ikke der ennå. Hvem vet, kanskje dukker den opp? 

Planene for MC sesongen 2018 har jeg derfor ikke tenkt så mye på, men det blir garantert mindre kjøring enn det har blitt de tidligere årene. Vertfall ut fra dagens standpunkt. Jeg koser meg på veien når jeg har god tid og kan kjøre litt på måfå, uten å måtte tenke på alle jeg skal møte, vente på etc.

Det er hyggelig å kjøre samens med andre samt ikke minst å treffe andre motorsyklister langs veien, men å kjøre sammen i større grupper merker jeg ikke er helt meg…lenger. Det blir for mange hensyn å ta og for mange stopp. Man kan liksom ikke svippe brå bestemt innom en bensinstasjon uten å avtale med andre. Det synes jeg blir litt slitsomt i lengden.

Sikter meg inn på sommerturen!

Det årlige høydepunktet blir nok også i år den årlige sommerturen som oftest går i retning Molde hvor jeg har familie. Dette er den eneste turen i året som jeg virkelig ser frem til. Det blir nok andre fine turer også, men dette er høydepunktet.

Ny motorsykkel i 2018?

Jeg har også ymtet innpå tidligere i diverse fora om sykkelbytte, men helt ærlig så blir nok ikke dette noe av. Først må jeg få kommet meg opp på sykkelryggen igjen etter tørken og få kjørt litt før jeg tar en slik avgjørelse. 

Min BMW S1000R er tross alt knapt innkjørt med side 5.000km. på telleren og den står ferdig vasket og polert i en garasje på vestlandet i påvente av å bli hentet. Jeg var også heldig med avgiftsendringen nå sist som gjorde at hele verditapet på BMW’en forsvant. 

Den steg rundt 20.000,- i pris over natten og det er jo noe jeg setter pris på, selv om jeg også ser at andre kanskje ikke var like heldige. Så tiden får vise hva som skjer i 2018. Når jeg ser ut av vinduet i skrivende stund så frister det vertfall ikke å engang gå ut, da snøen har lagt seg greit her i Fredrikstad.

Kommenter gjerne innlegget under.