Turer, fjas & slabberas har konvertert fra Mailpoet til Mailchimp

Abonnementslisten øker og da bestemte jeg meg for noen dager siden at jeg skulle konvertere fra Mailpoet til Mailchimp som er mer egnet i mine øyne.

Abonnementslisten øker og da bestemte jeg meg for noen dager siden at jeg skulle konvertere fra Mailpoet til Mailchimp som er mer egnet i mine øyne.

Turer, fjas & slabberas har konvertert fra Mailpoet til MailchimpFørst og fremst så vil jeg takke alle som setter pris på denne bloggen for engasjementet og interessen for mye av det jeg skriver. Jeg startet bloggingen med litt blandede følelser for en stund tilbake og har vel vært en slags “skapblogger” de siste ti årene. 

Det er først det siste året at jeg har sett interessen for det jeg skriver har økt betraktelig og dette gjør at man får lyst til å fortsette.

Får det konsekvenser for meg som abonnement?

Dette er kanskje ikke noe som så mange bryr seg om, men jeg føler nå uansett at det er greit og gi beskjed til de som abonnerer på nyhetsbrevet mitt om endringen. Dette vil ikke medføre noe som helst annet for deg som abonnement enn at nyhetsbrevet vil se noe annerledes ut enn det pleier. 

Jeg har også kommet frem til at det mest fornuftige er å sende ut nyhetsbrev EN gang i uken med en oppdatering av de nyeste innleggene. Noen hyppigere utsendelse enn dette kan fort bli litt mye for enkelte, noe jeg forstår. Altså ingen endringer i forhold til hyppigheten på utsendelsene.

Hvorfor har jeg konvertert fra Mailpoet til Mailchimp?

Mailpoet er en tjeneste som er integrert på selve nettsiden. Uten å bli alt for teknisk så kan jeg vel si at Mailpoet systemet jeg brukte benyttet seg av WordPress sin database. I tillegg så var dette en programvare som måtte installeres på siden. Med Mailchimp slipper man dette.

Mailchimp er en mer egnet tjeneste for dette og det er også visse lover og regler man må følge med tanke på utsendelser av nyhetsbrev. Jeg synes Mailchimp håndterer den biten bedre, samtidig som jeg får et mer strømlinjeformet system.

Takk til alle som abonnerer på mitt nyhetsbrev!

Jeg har nevnt det flere ganger tidligere, men sier det igjen. Takk til alle dere som abonnerer på mitt nyhetsbrev. Grunnen til at jeg synes dette er uhyre verdifullt er fordi det er et bevis på at noen liker deler av det jeg skriver. 

Man kan like noe av det jeg skriver uten å være abonnent også, men ved å melde seg på nyhetsbrevet så får jeg liksom en bekreftelse med en slags “underskrift”. Dette er for meg gull verdt! 

Kommenter gjerne innlegget under.