Min slankeperiode har startet – Klarer jeg å gå ned 30 kilo på tre måneder?

For to uker siden startet jeg min slankeperiode og målet er å gå ned 30 kilo på tre måneder. Tror du jeg klarer dette?

125

For to uker siden startet jeg min slankeperiode og målet er å gå ned 30 kilo på tre måneder. Tror du jeg klarer dette?

Det finnes i følge NTNU mange myter rundt en slik slankemetode jeg bruker og de fleste vil fraråde det på det sterkeste. Nylig leste jeg denne artikkelen fra NTNU som kan avkrefte denne myten.

Hvordan går jeg ned 30kg på tre måneder?

Jeg bruker noe som heter Herbalife. Det er vel sikkert det samme som Nutrilett og mye annet og er ikke noe vidundermiddel i seg selv. Men skal man leve på rundt 600 kalorier om dagen så er det vertfall viktig at det lille man får i seg inneholder det kroppen trenger.

Herbalife er et sammensatt pulver som skal inneholde de rette næringstoffene og blandes med lettmelk. 250ml. melk hvor pulveret ristes i melken og gir en slags ”milkshake” som kan fåes i tre smaker. Banan, sjokolade og jordbær.

Dette smaker faktisk helt greit og gir en viss metthetsfølelse. Ett måltid gir deg i følge embalasjen 220 kalorier og ganger man opp dette med tre måltider om dagen som jeg tar så havner man på 660 kalorier totalt.

Derimot bør du ikke inbille deg at smaken er på linje med en vanlig milkshake med sjokolade/banan/jordbær. Men det smalker ålreit faktisk.

Klarer jeg og gå ned 30 kilo så fort?

Svaret er enkelt. Ja, det klarer jeg helt fint og mest sannsynlig går jeg ned 30 kilo på under tre måneder med god margin også.

På nøyaktig to uker har jeg nå gått ned 7.4 kilo og av erfaring vil det ikke gå like raskt nedover hele tiden, men i teorien skal jeg klare det på to måneder. Det er nok ikke realistisk, men legg på ett par uker så tror jeg målet er nådd.

Hvor får jeg tak i Herbalife?

Først må jeg presissere at jeg ikke er noen distributør for Herbalife og ikke tjener jeg penger på det heller. Faktisk så finnes det nok andre løsninger på markedet som er minst like gode. Men jeg har nå holdt meg til det som fungerer for meg og ser ingen grunn til å reparere en oppskrift som fungerer.

Vil du høre mer om Herbalife og eller teste ut produktet, så ta kontakt med meg så skal jeg sette deg i kontakt med noen som kan mer om dette enn meg.

Bloggen oppdateres med resultater rundt slankestuntet, så følg med.

Kommenter gjerne innlegget under.