I dag skal jeg under kniven!

Etter nesten to år med ryggproblemer og nedsatt arbeidskapasitet samt en vesentlig rundgang med byråkratiet så er det nå endelig min tur til å bli ryggoperert.

Etter nesten to år med ryggproblemer og nedsatt arbeidskapasitet samt en vesentlig rundgang med byråkratiet så er det nå endelig min tur til å bli ryggoperert.

Klokken 07:00 i dag spaserer jeg inn på Moss Sykehus for å legges inn for operasjon. Dette er en ganske “straight forward” operasjon i følge ekspertene og mest sannsynlig er jeg oppe å går samme dagen, men man skal ta det pent den første tiden. Det er en liten fare for at en såkalt “Spinal lekkasje” kan oppstå og selv om dette ikke er veldig alvorlig så er det nok til at man må legges inn igjen sengeliggende noen dager.

Jeg blir liggende på sykehuset et døgn for observasjon etter operajonen og da skal jeg hvis alt går som det skal kunne leve mer eller mindre normalt og jeg skal i følge legene heller ikke ha nevneverdig bivirkninger etter inngrepet. Det skal uansett bli deilig å bli ferdig med det.

Hovedproblemet mitt har vært en stråling nedover i det høyre beinet og sjansen for at den strålingen blir helt eller delvis borte er i følge legene ganske sikker. Jeg krysser fingrene for at jeg om ikke annet blir bedre, så for alt utover dette komme som en bonus.