Hvert år så begir jeg meg ut på en obligatorisk MC tur i retning Molde via den norske fjellheimen. Men hvor legger jeg ruten for sommerturen i år?

Hvert år så pleier jeg å ta turen i retning Molde for å besøke familie samt få med meg den berømte Jazzfestivalen. Men i år tenkte jeg at jeg kanskje skulle utvide ruten noe for å få litt forandring. Planen er å legge ruten innom Danmark denne gangen.

Dag 1: Fredrikstad – København

Den noe vage planen så langt er å legge ruten om Danmark og København, hvor jeg har lyst til å prøve det det nye Biker Motellet som jeg forøvrig har skrevet mer om i denne artikkelen. Dette skal vist være skandinavias eneste motell laget for oss bikere.

Fakta

Overnatting: Det nye Biker Motellet.
Rutelengde: Ca. 57 mil
Pris overnatting: Ca. 500NOK
Overfats tid: Ca. 10 timer

henter kart - vennligst vent...

Sommerturen Fredrikstad - Køben: 57.483214, 12.281965

Dag 2: København – Hirtshals

Planen er å kjøre danskekysten oppover i retning Hirtshals hvor jeg tar fergen over til Stavanger. Fergen bruker ca. ti timer på denne turen. Da kan man ta turen som en overnatting samt litt hygge i baren. To fluer i en smekk.

Fakta

Overnatting: På båten
Rutelengde: Ca. 65 mil
Pris på ferge/overnatting: Ca. 600NOK

henter kart - vennligst vent...

Sommerturen Køben-Hirtsals: 56.610046, 10.313135

Dag 3: Stavanger – Førde

Planen er at jeg skal få med meg hele eller deler av den Norske fjellheimen på vei oppover. Jeg har blitt tipset gang på gang med å legge ruten om Gaularfjellet, så da har jeg tatt det i betraktningen her. Planen er å til slutt ende opp i Førde.

Fakta

Overnatting: Ikke bestemt. En eller annen plass rundt Førde
Rutelengde: Ca. 46 mil
Pris overnatting: Usikkert

henter kart - vennligst vent...

Sommerturen Hirtshals-Stavanger: 60.332386, 6.273193

Den siste dagen: Førde – Molde

Den siste dagen blir noe kortere enn dem andre. Det blir liksom den lille sjarmør etappen. Her tenkte jeg at jeg skulle få med meg de obligatoriske turiststedene som Geiranger og Trollstigen.

Fakta

Overnatting: Hos familie
Rutelengde: Ca. 30 mil
Pris overnatting: Helt gratis for min del!

henter kart - vennligst vent...

Sommerturen Førde-Molde: 62.132140, 6.899414

Når legger jeg av gårde?

Hvis jeg bestemmer meg for denne turen, så legger jeg nok av gårde mellom 7.juli13.juli en gang vil jeg tro. Da er jeg i Molde senest den 17.juli når Jazz festivalen begynner. Jeg kommer til å se an været litt og kommer evt. til å ta ting litt på sparket. Å kjøre i øsende regnvær over flere dager blir ikke aktuelt for min del.

Heng dere på!

Skulle det være noen som hadde lyst til å henge seg på hele eller deler av ruten, så hadde jo det vert skikkelig gøy. Jeg kommer uansett til å kjøre med full sporing hele veien og dere kan følge meg via LocaToWeb, som jeg forøvrig også har skrevet om i denne artikkelen.

Posten oppdateres gjevnlig

Jeg kommer uansett til å legge ut mer informasjon rundt denne turen når planene blir mer sikre og ruten mer fastsatt, slik at det også blir lettere for evt. de som vil slå følge på hele eller deler av turen.

Kommenter gjerne i feltet under.