Har du meldt deg på nyhetsbrevet mitt? Om en uke trekker jeg vinneren!

  Har du lyst til å vinne en premie med verdi på over 300 kroner? Alt du trenger å gjøre er å melde deg på nyhetsbrevet mitt og følge med i bloggen!

  28
  Har du meldt deg på nyhetsskrivet mitt? Om en uke trekker jeg vinneren!

  Har du lyst til å vinne en premie med verdi på over 300 kroner? Alt du trenger å gjøre er å melde deg på nyhetsbrevet mitt og følge med i bloggen!

  Tidligere skrev jeg at jeg – gir bort en gave til en av mine lesere

  Fristen for å bli med i trekningen ble i utgangspunktet satt til fredag 1.desember, men jeg har valgt å utvide fristen med en uke da jeg ser deltakelsen ble større enn forventet. Det gjør det hele også litt mer spennende.

  Ny frist for dere som vil være med!

  Den nye fristen er satt til fredag 8.desember og det eneste du må gjøre for å delta er å melde deg på nyhetsskrivet mitt samt følge med i bloggen. Jeg kommer til å utgi navnet på vinneren i et eget blogginnlegg så du er nødt til å følge med hvis du vil ha premien.

  Hvis ikke jeg får noe respons fra vinneren som ble trukket, så blir det trukket en ny vinner blandt alle som er meldt seg på nyhetsbrevet mitt. 

  Meld deg på nyhetsbrevet mitt nå!

  Du melder deg enkelt på nyhetsbrevet ved å klikke på «Nyhetsbrev» linken helt øverst til høyre på siden. Finner du ikke linken så kan du klikke på knappen under. Skriv inn navnet ditt samt epostadressen så er du med. Lykke til!

  MELD DEG PÅ NÅ!

  Kommenter gjerne innlegget under.