De siste årene har det blitt en del video opptak av diverse MC turer og da synes jeg det er greit å samle alle disse på et sted. Gjør deg klar for video nirvana!

Selv om jeg bare kan skilte med snart tre år som lovlig MC fører så har videobunken gradvis blitt større og det har jammen blitt en del godbiter også som jeg pleier og dra frem når vinterdvalen blir et faktum.

Videoene er delt opp i tre spillelister. En spilleliste for hver sykkel jeg har eid. Første spilleliste inneholder video fra diverse turer på en BMW S1000R. ENJOY!

Jeg har også eid en Triumph Street Triple R. En fantastisk sykkel på alle måter det også. Dette er vel den sykkelen jeg har vert på flest langturer med. Her er noen turer og opplevelser på denne.

Min aller første sykkel var av et helt annet kaliber enn de to andre på godt og vondt. Når MC lappen ble mottatt så eide jeg en Yamaha XVS1300 cruiser. Er vel den sykkelen som har skaffet med de beste minnene.

Ta gjerne også en titt på de andre videoene mine som ligger på Youtube. Ikke alt er like spennende, men du finner nok noe for enhver smak vil jeg tro. Klikk her for å komme til min Youtube side.

Kommenter gjerne i kommentarfeltet under.