Det nærmer seg fort Jul og i den forbindelse har jeg lyst til å feire suksessen til denne bloggen ved å sende en gave til en av mine lesere før Jul.

Siden jeg for alvor bestemte meg for å starte seriøst med blogging så ser jeg at besøkstallet har økt drastisk. Flere melder seg på nyhetsbrevet mitt og jeg merker at interessen blant mine lesere øker i form av kommentarer etc.

Dette velger jeg å feire ved å sende en av mine lesere en gave med verdi på 300 kroner

Dette velger jeg å feire ved å sende en av mine lesere en gave med verdi på 300 kroner. Gaven vil bli sendt fra meg i god tid før Jul.

Slik blir du med i trekningen!

Dette har jeg valgt å gjøre såre enkelt. Jeg kommer til å trekke en vinner blant dere som har registrert seg på nyhetsbrevet mitt. Vinneren vil få beskjed via epost adressen som er registrert og gaven sendes i god tid før Jul. Fristen for å melde seg på nyhetsbrevet er fredag 1.desember. 

Slik melder du deg på nyhetsbrevet

Helt øverst til høyre på siden ser du knappen merket «Nyhetsbrev». Klikk på denne og oppgi navnet og epost adressen din. Husk at du må verifisere epostadressen din ved å klikke på en aktiveringslink i eposten du mottar automatisk. Når dette er gjort, så er du med i trekningen.

Jeg ønsker dere lykke til og jeg håper dere vil fortsette å stikke innom bloggen fra tid til annen. Jeg gjør så godt jeg kan med å skrive noe fornuftig og engasjerende. Jeg kan ikke love at alt innhold er like spennende hver gang, men jeg håper dere ikke gir meg opp av den grunn.

Kommenter gjerne innlegget i kommentarfeltet under.