Jeg er i gang! Jeg har nå gått ned 12 kg. på tre uker

I forrige innlegg lovte jeg og oppdatere bloggen vedrørende resultater rundt slankestuntet mitt og så langt har alt gått etter planen. Jeg har nå gått ned 12 kg. på tre uker.

125

I forrige innlegg lovte jeg og oppdatere bloggen vedrørende resultater rundt slankestuntet mitt og så langt har alt gått etter planen. Jeg har nå gått ned 12 kg. på tre uker.

Les det forrige innlegget mitt her – min slankeperiode har startet

Så langt har det gått helt fint og holde hodet kaldt samt avstå fra alle fristelser. Den første uken er værst siden man da må få kroppen til å venne seg til det ekstremt lave kaloriinntaket. 550 kalorier om dagen er helt på grensen, mildt sagt.

Man må ha fokus, hele tiden!

Man går konstant sulten og det er uhyre viktig at man holder sulten i sjakk på best mulig måte. Glemmer man et av de små måltidene man får i seg i løpet av dagen så er man straks ute å kjøre, siden man allerede lever på reservene.

Det absolutt eneste jeg får i meg ved siden av Herbalife måltidene er store mengder vann og en og annen halspastill for å fjerne den «tomme» smaken jeg føler jeg får når jeg spiser så lite. Man har konstant lyst til å bite over en saftig pizza bit eller lure i seg noe godt.

Nå ser det ut til at jeg har nådd et såkalt «vektplatå«. Det vil si at vektnedgangen stopper opp en liten periode. Det er helt vanlig og da er det viktig at man ikke mister motet og fortsetter som før. Etter to tre dager så begynner vektnålen og bevege seg nedover igjen. Jeg har lest mange innlegg på nettet hvor folk opplever dette som frustrerende, men hold ut!

Regnestykket er enkelt. Så lange man forbrenner mer enn man får i seg av kalorier så vil man gå ned i vekt uansett. Når kroppen ikke har mer reserver og ta av og du nærmer deg idealvekten så kan det begynne å bli farlig og slanke seg like drastisk, for da begynner kroppen og «slå av» funksjoner.

Klarer jeg dette?

Svaret er enkelt. JA!

Jeg er 100% sikker på at jeg når 30 kg. innen 2-3 måneder. Avhengig av hvor lenge dette «vektplatået» vil vare. I teorien og på kalkulatoren er dette mulig på bare to måneder med min metode, men det begynner å jevne seg ut litt etter en stund. Men man VIL gå ned så lenge man holder seg fokusert og forbrenner flere kalorier enn man får i seg.

Så dette kommer til å gå veien. Jeg er fast bestemt på og klare dette og den eneste metoden for å få i meg flere kalorier enn det jeg selv bestemmer er hvis jeg skulle havne på sykehus og jeg blir tvangsforet gjennom slanger uten min viten. 

Jada, jeg har lest om spiseforstyrrelser og det er lett for mange og tro at jeg lider av dette når jeg skriver på den måten, men jeg har full kontroll hele veien. Når jeg er ferdig med hestekuren og antall kilo er nådd, så skal det feires med en stor feit Pizza på Peppes Pizza og en ØL eller to. 

Tror du jeg gleder meg….?

Kommenter gjerne innlegget under.