Frisket opp bloggen min litt

Som dere ser så har jeg brukt litt tid på og friske opp bloggen min litt med helt nytt design som fremhever innleggene på en mer smakfull måte.

Som dere ser så har jeg brukt litt tid på og friske opp bloggen min litt med helt nytt design som fremhever innleggene på en mer smakfull måte.

Jeg synes i grunn det er artig å blogge og jeg har meninger om det meste, men tiden strekker ikke alltid til når det gjelder å poste de mest innholdsrike leserinnleggene. Intensjonen med denne siden er verken å tjene penger eller oppnå høy status, men mest for å få tanker og ideer “lagret” i skyen slik at det lett kan letes opp senere.

Men jeg legger så klart ikke skjul på at det er artig å få litt respons i form av lesere på siden, selv om jeg er klar over at tilhengerskaren er forsvinnende liten. Helt greit egentlig, for jeg tar ikke dette så voldsomt høytidelig. jeg liker å lage hjemmesider så dette kan også ansees som en litt hyggelig tidsfordriv for min del.

Men nok om det… jeg kan vertfall si at det har gått med noen timer med å konvertere min gamle blogg til den nåværende. Alle bildene måtte importeres på nytt da de gamle hadde for dårlig oppløsning og passet ikke til “designet”. Alle innleggene måtte formateres på nytt og ryddes opp i og slikt tar jo litt tid.

Legg gjerne igjen en kommentar i kommentarfeltet under.