Følg meg på MC-tur via min nye sporingsside og se hvor jeg er!

Bloggen har nå fått en egen sporingsside. Følg meg på mc tur via siden og se bilder jeg deler samt beskjeder jeg skriver.

Følg meg på MC tur via live sporing

Bloggen har nå fått en egen sporingsside. Følg meg på mc tur via siden og se bilder jeg deler samt beskjeder jeg skriver.

Se sporingssiden her – Turer, fjas & slabberas, sporingssiden

Som nevnt så liker jeg selv og følge med på andre inni mellom når dem er på tur og det som gjør det ekstra morsomt er at man har mulighet til å sende beskjeder direkte til den som man følger på sporingen via tjenesten.

Man kan også se bilder som blir tatt og bildene fester seg til det stedet på kartet dem faktisk blir tatt. Slikt synes jeg er underholdende til kvelds kaffen eller når man har noen stunder for seg selv i ro og mak. Linken finner dere helt nederst i footeren på siden.

Følg meg på tur via min nye sporingsside!
Helt nederst på siden til høyre finner dere linken markert på bildet som tar deg til sporingssiden.

Foreløpig i testfasen

Foreløpig så ligger det bare en gammel sporing der som er avsluttet kun for å vise hvordan det ser ut. Live sporing vil bli publisert så fort jeg kommer meg ut på tur og aktiverer sporingen.

Det skal sies at sporingssiden fungerer best på pc skjermen foreløpig, da sporingsbilde kan bli noe stort på mobile enheter. jeg skal se hva jeg får gjort med dette på sikt.

Kommenter gjerne innlegget i feltet under.