Nå er det endelig sommerferie, å på tide og forberede seg, for nå skal det lades opp til en flott motorsykkel tur til vestlandet!

Tidligere har jeg skrevet om mitt rutevalg i – dette innlegget

Kun den siste innspurten på jobb nå før sommerferien er et faktum. Det blir fire uker fri for kjas og mas og to av dem vil bli brukt til en kanonflott motorsykkel tur til vestlandet. Nå håper jeg bare på flott vær. Nå er det endelig sommerferie!

Laptopen blir med på tur

Jeg kan berolige mine lesere med å fortelle at laptopen blir med på tur og det vil komme oppdateringer og bilder underveis. Jeg skal prøve og skildre dagene på best mulig måte uten at det blir alt for kjedelig, så følg med!

Les mer om mitt valg av laptop – i dette innlegget

Når legger jeg avgårde?

Jeg kommer til å bli hjemme de første 1-2 ukene for å koble av samt lade opp til sommerturen og planen er å kjøre av gårde mellom 10-15.juli, litt avhengig av hvordan været meldes.

Mitt beste minne på MC ryggen
Dette bildet ble tatt på Strynefjellet like før Geiranger i fjor når jeg hadde med en kompis på turen. Helt fantastisk!

Med fjordårets tur friskt i minnet så kan jeg ikke se for meg at årets tur skal by på noe mindre. Litt nye veier, nye opplevelser, nye folk og en god dose terapi på to hjul som jeg garantert kommer til å huske.

Legg gjerne igjen en kommentar i feltet under.