En vinner av en premie med verdi 300 kroner er trukket!

  Tidligere startet jeg en aldri så liten og høyst uhøytidelig trekning hvor jeg utlovet en premie med verdi 300 kroner til en av mine nyhetsbrev abonnenter.

  58

  Tidligere startet jeg en aldri så liten og høyst uhøytidelig trekning hvor jeg utlovet en premie med verdi 300 kroner til en av mine nyhetsbrev abonnenter.

  Jeg har nå trukket en vinner bland mine nyhetsbrev abonnenter og den som får premien fritt tilsendt er Torstein Lie! Det eneste kravet jeg stiller er at vinneren tar kontakt med meg fra epostadressen han/hun har registrert seg på denne siden med. 

  Hører jeg ikke noe fra vinneren innen 10.desember kl. 12:00 så blir det automatisk trukket en ny vinner, og slik fortsetter det helt til noen gir respons.

  Jeg har nå trukket en vinner bland mine nyhetsbrev abonnenter og den som får premien fritt tilsendt er Torstein Lie! Det eneste kravet jeg stiller er at vinneren tar kontakt med meg fra epostadressen han/hun har registrert seg på denne siden med. 

  Hører jeg ikke noe fra vinneren innen 10.desember kl. 12:00 så blir det automatisk trukket en ny vinner, og slik fortsetter det helt til noen gir respons.

  Leser du dette Torstein Lie, så ta kontakt med meg via eposadressen du finner helt nederst på denne siden så sender jeg premien forløpende. Husk fristen!

  Vinneren har tatt kontakt og premie er på vei. Gratulerer så mye!