En takk til alle mine engasjerte lesere er på sin plass!

Denne bloggen når nye høyder og jeg vil i den forbindelse rette en takk til alle mine engasjerte lesere som bidrar til at besøkstallet øker!

Denne bloggen når nye høyder og jeg vil i den forbindelse rette en takk til alle mine engasjerte lesere som bidrar til at besøkstallet øker!

Jeg ser at flere ønsker og melde seg på mitt nyhetsbrev og jeg ser også at besøkstallet øker gradvis. I tillegg så merker jeg økt pågang i kommentarfeltene og det er noe jeg synes er skikkelig gøy! Det gjør at man får lyst til å skrive mer.

En stor takk til alle mine lesere!

Jeg synes derfor jeg skylder mine lesere en stor takk for engasjementet så langt. Det settes virkelig stor pris på. Jeg nærmer meg sakte men sikkert 300 følgereFacebook og om ikke lenge har jeg også en tresiffret antall lesere som har meldt seg på nyhetsbrevet!

Ambisjoner

Dette er så klart bare en fis i havet i forhold til de store rosabloggerne der ute med sprettrumper og sparkelmasse, men til gjengjeld kan dere være trygge på at dere skal få slippe å se meg i boxer og brunkrem.

Ambisjonene min er å servere mer eller mindre nyttige ting som interesserer meg i hverdagen. I all hovedsak så handler det om MC og turer, men også en del andre ting som kan dukke opp inni mellom.

Jeg forstår at ikke alt er like interessant, men dette er en privat blogg hvor jeg ytrer mine meninger om stort og smått og ikke et profesjonelt magasin. Det er absolutt ingen inntekter på denne bloggen og jeg har så langt klart og holde den HELT reklamefri og det kommer jeg også til å fortsette med.

Konkurranse

Den dagen jeg når 300 følgereFacebook og eller får et tresifret antall lesere på nyhetsbrev listen så kommer jeg til å sette i gang en konkurranse med premie. Jeg føler det er på tide at jeg gir noe tilbake til mine engasjerte lesere for det er tross alt dere som gjør denne siden til det den er.

Tusen takk!

Så tusen takk til dere alle! Jeg håper dere vil fortsette og følge med på denne bloggen. Jeg setter virkelig stor pris på alle som bidrar. Enten det er i form av besøk eller direkte engasjement. Det er opp til deg!

Kommenter gjerne innlegget under.