Vil gjerne sende en stor takk til alle mine lesere!

Jeg har den siste tiden opplevd at veldig mange har engasjert seg i det jeg skriver og i den forbindelse vil jeg sende en stor takk til alle mine lesere.

Jeg har den siste tiden opplevd at veldig mange har engasjert seg i det jeg skriver og i den forbindelse vil jeg sende en stor takk til alle mine lesere.

Det å blogge er ikke alltid enkelt. Man vil jo på en måte at leserne skal engasjere seg, stille spørsmål, komme med forslag og i det hele tatt involvere seg i det som blir skrevet. Enten via Facebook, ved påmelding av nyhetsbrev eller via kommentarfeltet her i bloggen.

Så langt må jeg si at jeg er voldsomt overrasket over at så mange synes det jeg skriver er engasjerende og eller underholdende på et eller annet vis. Mange av mine blogginnlegg blir kommentert og jeg får stadig flere følgere på Facebook.

En stor takk!

Jeg vil derfor rette en enormt stor takk til alle som har engasjert seg og eller delt siden via Facebook eller andre steder. Jeg hadde aldri trodd at denne bloggen skulle bli såpass populær som den har blitt så dette synes jeg er gøy!

Lik og del siden min

Besøk gjerne min Facebook side og lik den hvis du mener det er fortjent. Du kan også melde deg på mitt nyhetsbrev hvis du automatisk vil motta beskjed på epost hver gang jeg poster et innlegg i bloggen.

Til slutt…

Jeg er fult klar over at kanskje ikke alt jeg skriver er like interessant for alle, men jeg håper dere fortsatt vil fortsette å følge meg av den grunn. Kom gjerne med tips til hva jeg burde gjøre av endringer på siden, hva som er bra/dårlig etc. Slikt blir man bare bedre av.

Kommenter gjerne i feltet under.