En ny nettside med navn motorsykkelsiden.no har dukket opp for oss motorsyklister

Motorsykkelsiden.no er navnet på den nye nettsiden og det er Facebook gruppen "Motorsyklistenes Facebookside som står bak.

En ny nettside for oss motorsyklister har dukket opp

Motorsykkelsiden.no er navnet på den nye nettsiden og det er Facebook gruppen “Motorsyklistenes Facebookside” som står bak

Jeg ønsker alle slike sider velkomne og uten at jeg vet noe særlig om de som drifter denne siden, så ser det ut til at reviews på siden er godt skrevet, uten at jeg kan si jeg har lest veldig grundig gjennom alt.

Jeg regner derimot med at med en slik medlemsmasse som Motorsyklistenes Facebookside har samt at de som drifter siden er motorsyklister selv at innholdet får en viss tyngde. Noen konkurrent til meg er dem uansett ikke og jeg anser heller ikke lignende sider som noen konkurrenter.

Jeg har en personlig blogg hvor jeg poster egne meninger, mens kommersielle sider nok har mer resurser til å ta for seg tester og generelt innhold litt mer grundig. 

Jeg kommer vertfall til å følge med i kulissene og jeg ønsker nettsiden velkommen, så får vi se hva de kan by på i fremtiden. 

Klikk her for å komme til – motorsykkelsiden.no

Kommenter gjerne innlegget under.